Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1670

Tema: Strajk nastavnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Medicinski fakultet u Zg danas ne štrajka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Medicinski fakultet u Zg danas ne štrajka.

Pa naravno kad je ovo štrajk nenastavnog osoblja. Nastava će se normalno odvijati i studenti neće ništa ni primijetiti.

To što se nenastavno osoblje na nekim zavodima i kad "kao" radi, ponaša kao da su u štrajku, više nije stvar Vlade, nego unutarnje (ne)organizacije

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno kad je ovo štrajk nenastavnog osoblja. Nastava će se normalno odvijati i studenti neće ništa ni primijetiti.

To što se nenastavno osoblje na nekim zavodima i kad "kao" radi, ponaša kao da su u štrajku, više nije stvar Vlade, nego unutarnje (ne)organizacije
    moram potpisati i dodati da mislim da se taj štrajk nenastavnog osoblja neće ni osjetiti

neki dan sam od iraca čula da je kod njih godišnja plaća učitelja oko 50.000 eur

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

neki dan sam od iraca čula da je kod njih godišnja plaća učitelja oko 50.000 eur
    Je, ali je prosjecna placa u Irskoj oko 45K.. Sa 50K godisnje mozes zivjeti ako si samac i nisi pretjerano rastrosan.. to je sve bruto, naravno.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Je, ali je prosjecna placa u Irskoj oko 45K.. Sa 50K godisnje mozes zivjeti ako si samac i nisi pretjerano rastrosan.. to je sve bruto, naravno.
    Ne znam, meni su ovi moji rekli da ucitelji u irskoj jako dobro zive

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, meni su ovi moji rekli da ucitelji u irskoj jako dobro zive
    Ako zive u nekoj ruralnoj sredini i posjeduju svoju nekretninu. I ne ljetuju u Australiji, recimo.
    Nemam interesa razuvjeravati bilo koga. Ali iz prve ruke ti evo kazem da zive u najbolju ruku prosjecno, ne puno bolje od hrvatskih nastavnika... Prosvjeta je svugdje u nekoj stvari.
    Za visoko skolstvo ne znam.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 24.10.2019. at 18:46

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Naš faks štrajka, danas nema predavanja. Ali je najavljeno da u sljedeći četvrtak određena predavanja budu održana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •