-
Moj maturant je osjetio situaciju zbog koje se danas štrajka prije 4. razreda. Kod njega u 2. srednje nije odrađena ogromna satnice fizike (PM gimnazija, većina planira polagati fiziu na maturi), ovaj gubitak zbog štrajka je prema onome uistinu mačji kašalj...
Ne želim ulaziti koliko je krivnje bilo do profesora (nije bio bolestan), a koliko do škole koja nije organizirala adekvatnu zamjenu. Ali eto, činjenica je da nisu uspjeli riješiti situaciju na vrijeme, nego se gradivo drugog razreda radilo još u trećem, pa se to kao domino efekt ponavlja i u četvrtom. Pa su sad rekli da će probati organizirati prepreme iz fizike (inače imaju u školi pripreme iz hrvatskog/matematke/engleskog). Ja sam inače uvjerena da plaćene pripreme za maturu žive prvenstveno od roditeljske panike. Najstarija nije išla, sad i sina pokušavamo pritisnuti da se sam prihvati posla; vidjet ćemo u hodu kako će to ići.
Imam još dvije mlađe, i nadam se da će se profesori ovim štrajkom izboriti za veće plaće i bolji status. Inače bome ne znam hoće li u narednim godinama biti koga tko će predavati matematiku/fiziku/ itd itd.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma