Mislim da je bespotrebno raspravljati o broju dana godišnjih odmora i koliko tko i kako radi. Ja isto nosim posao kući i radim ponekad i u slobodne dane jer je takva dinamika posla. Kad klijent ima problema ili treba izvanredan sastanak ili u slučaju kakve inspekcije ne gleda se jel sad 16.00 pa idemo doma. Svaki posao nosi svoje.
Godišnjeg imam 4 tjedna, ali to je tako kod malih privatnika.

Ljudi se bore za povećanje koeficijenta koji je zaista sramotan u usporedbi s drugima i neka se bore.
Iskreno, ne bih taj posao radila za nikakve novce. Izuzetno je odgovoran. Doslovce možeš direktno pozitivno ili negativno utjecati na nečiji budući život.
Skidam kapu svim nastavnicima i profesorima koji obavljaju taj posao savjesno i ulažu maksimalan trud, njih bih i dodatno nagradila.
Ono što meni nije jasno je da se onima koji to tako ne rade pa čak naprave i štetu ne može ništa. Ja da radim štetu na svom poslu ili ga ne obavljam kako treba dobila bih otkaz.
U našoj školi se godinama zna za problem s jednom profesoricom i svi sliježu ramenima da se ništa ne može.