Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Pa koliko smo mi iz ratom ugroženih područja izostali iz škole. Da smirim strahove - osobno sam izostala više do jednog polugodišta, nisam polagala maturu, ali sam na prijemnom bila u prvih 2%.
Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
ja sam cijeli jedan razred propustila školu
mm skoro dva razreda

nije nam utjecalo na daljnji uspjeh
I ja kao i curke, propustila cijelo jedno polugodište, stigla u drugu državu, učila paralelno hrvatski jezik (nije bio popularan jezik koji sam tad pričala ), istodobno učila sve što su već naučili u prvom polugodištu + novo gradivo s ostalima koje se učilo trenutno. Na kraju tog 3. razreda srednje u matematičkoj gimnaziji završila sam kao najbolja učenica (uz još dvoje učenika koji su imali 5.0, al oni su bili u prednosti u odnosu na moj start). Bez problema upisala fax na koji se teško upada zbog navale, završila ga, pa poslije i magisterij. Nikad nikakvih problema. Tko hoće i želi uvijek će naći način, a tko ne, traži izgovore...poznata stara....

Sad sam se sjetila svojih sastavaka iz hrvatskog jezika: skupćina općine...on ćuti (šuti)... jer sam mislila da je na hrv sve suprotno od mog srpsko-hrvatskog jezika...hahaha...