Kaj vaši ponavljaju ili idu i samostalno naprijed sa gradivom?
Nisam pametna kaj da radim.![]()
Kaj vaši ponavljaju ili idu i samostalno naprijed sa gradivom?
Nisam pametna kaj da radim.![]()
Nit jedno ni drugo. Što su ucili od zadnjeg testa su već 3x ponovili, nemam mi nikakvog smisla forsati ih opet isto. Unaprijed mi je isto bezveze.
Moja se sad nakacila na neki program za učenje klavira pa sad provodi sate s novom opsesijom
Nastave ionako očito nema ni ovaj tjedan, ne mogu ni sebe ni njih lagati da moraju ponoviti 4. put jer škola evo samo što nije počela...
Posljednje uređivanje od sillyme : 26.11.2019. at 20:16
Danka_ i betty blue, hvala.
Plenković dijeli raznorazne dodatke na dodatke radije nego li što povećava koeficijent je zbog toga što bi tada SVI na proračunu tražili veće koeficijente.
Evo ja imam VSS i 28 godina radnog iskustva, pa sam dogurala do savjetničkog mjesta i koeficijenta 1.20.
Kolege sa nešto manje staža imaju koeficijent 1.16.
Nemamo posebnih dodataka.
Najomraženija smo kategorija građana: državni službenici, takozvani uhljebi. :cool:
Naš sindikat ne mrdne prstom za nas, bar takav se dojam stiče, što vlada sama ponudi oni prihvate i tu priča završava.
Ne vidim da ikada išta pregovaraju, a kamoli štrajkaju.
A što je najgore, i da štrajkamo, ne bi nas nitko podržao.
Jedina nam je nada da će netko drugi (čiji sindikati nešto zaista konkretno poduzimaju, u ovom slučaju učitelji), pokrenuti tu lavinu usklađivanja koeficijenata, pa ćemo i mi doći na red.