Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1670

Tema: Strajk nastavnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

7.1 počinje škola.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    7.1 počinje škola.
    pa što? mislim, ja ovo ne razumijem! kad mislite da će se nadoknaditi 18 dana ako se nigdje ne skrate praznici? ne bi skratili praznike, ne bi išli subote... što bi?
    meni je najjače kad kaže sad nek moje dijete štrajka, kad su oni, nek ono ne da svoje vikende i praznike. ha ha ha. da ne kažem nešto grublje.
    pa koga briga hoće tvoje dijete ikad ili nikad usvojiti taj zaostatak ako nije tebe i tvoje dijete. koga briga?!
    jesam samo ja skrenula s uma pa mi je bitno to propušteno gradivo i milim da je ok da dijete ide i subotama po potrebi i da se skrate zimski (realno, nisu umorni - a situacija je takva kakva je) ili nas ima još?
    vidim problem jedino ako zaista ne bude nikakvog odmora (kako sam vidjela najavu) od 7.1. do 26.6. - onaj uskrs-produženi vikend 1 dan ne računam da je odmor.
    produktivnost će pasti, ne mogu ići u toliko dugom komadu bez predaha od minimalno 5 dana. sad nisu umorni i škola realno može početi 7.1. znam, nezgodno je zbog skijanja. uvijek će nekome biti nezgodno, to mi je jasno.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    vidim problem jedino ako zaista ne bude nikakvog odmora (kako sam vidjela najavu) od 7.1. do 26.6. - onaj uskrs-produženi vikend 1 dan ne računam da je odmor.
    produktivnost će pasti, ne mogu ići u toliko dugom komadu bez predaha od minimalno 5 dana. sad nisu umorni i škola realno može početi 7.1.
    to je jedini problem. a skijanje, tko je uplatio, nek ide. sve se moze ispricati
    a sto se tice nerazumijevanja gradiva, toga je uvijek bilo i bit ce. zato postoji dopunska nastava u skoli. jer stav da neki roditelji ne znaju i/ili nemaju vremena mi je totalno promasen. ako ne znas, trazi pomoc od nekog tko zna - dopunska, rodaci/prijatelji, instrukcije. ako nemas vremena - to je malo veci problem koji nikakav kurikulum ne moze rijesiti

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    to je jedini problem. a skijanje, tko je uplatio, nek ide. sve se moze ispricati
    Evo zato me smeta kaj škola počinje 7.1.
    Baš zbog toga stava," tko je uplatio skijanje neka ide i isprića".
    U našem okruženju zadnji tjedan zimskih praznika kada pitam djecu zašto se ne druže sa kolegama uvijek je odgovor "nisu u Zagrebu", svejedno da li su otišli na skijanje ili krstarenje. Mi ne idemo nikada.
    I onda taj tjedan, ja budem svoje slala u školu, hrpe djece neće biti, jer naravno Marica i Štefica neće otkazati svoje aranžmane, novo gradivo se neće raditi...
    Moji će sjediti u školi i osjećati se ko budale dok drugi skijaju.
    Evo zato se smeta.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I onda taj tjedan, ja budem svoje slala u školu, hrpe djece neće biti, jer naravno Marica i Štefica neće otkazati svoje aranžmane, novo gradivo se neće raditi...
    Evo zato se smeta.
    evo ni Angie neće otkazati svoj aranžman. Veselimo se tome cijelu godinu i skijanje ne smatram luksuzom nego sportom koji samo tad i možemo upražnjavati a svi četvero u obitelji ga obožavamo. I ne kužim zašto bi to ikoga smetalo . Mi ćemo sigurno imati veće probleme u školi zbog toga nego ovi što ne idu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo zato me smeta kaj škola počinje 7.1.
    Baš zbog toga stava," tko je uplatio skijanje neka ide i isprića".
    U našem okruženju zadnji tjedan zimskih praznika kada pitam djecu zašto se ne druže sa kolegama uvijek je odgovor "nisu u Zagrebu", svejedno da li su otišli na skijanje ili krstarenje. Mi ne idemo nikada.
    Evo zato se smeta.
    Pa ispričaj i ti svoje

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Svatko gleda iz svoje pozicije...

Ja ne bih imala ništa protiv nadoknade subotom, raspršeno kroz godinu, mislim da nije neko preveliko opterećenje...

Pretpostavljam da nas nitko neće pitati bismo li pristali na pojedini model nadoknade, nego će valjda donijeti jedno pravilo za sve ili bar po županijama...

Mojima nije muka prepisivanje u slučaju izostanka... odrade to i idemo dalje...
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 04.12.2019. at 13:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •