Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1670

Tema: Strajk nastavnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je isto problem što mi je stariji 8. razred i imamo uplaćeno skijanje. Ne zbog toga što ću ga morati ispričavati nego zbog nadoknade gradiva iz velikog broja predmeta
    da, to je problem. zato mi se odrada subotama čini najbolje rješenje za većinu situacija. bar se neće dogoditi da dijete izostane cijeli tjedan zbog ukinutih praznika nego samo tu subotu.
    mislim, ne znam što će biti. ja ću svakako otići na predmetne informacije i nadoknaditi instrukcijama što bude trebalo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    da, to je problem. zato mi se odrada subotama čini najbolje rješenje za većinu situacija. bar se neće dogoditi da dijete izostane cijeli tjedan zbog ukinutih praznika nego samo tu subotu.
    mislim, ne znam što će biti. ja ću svakako otići na predmetne informacije i nadoknaditi instrukcijama što bude trebalo.
    Nije točno da su subote najbolje rješenje. A što s maturantima koji subotama imaju Trinom i slične dopunske nastave, plaćene, koje su organizirane zato što u školi nisu dobili znanje koje su trebali...
    Moj mlađi ne ide u Trinom, ali ima plaćene instrukcije vikendom. Dakle - nikakva nastava subotama nije dobro rješenje za maturante i osmaše. Zašto? Ne bih generalizirala, ali moja djeca idu na instrukcije zbog nezadovoljavajuće kvalitete nastave nekih predmeta. A ti ljudi su jednako plaćeni kao i oni koji vrhunski odrađuju svoj posao. Zbog istih razloga razumijem roditelje koji djecu šalju u Trinom i slične pripreme. A zbog štrajka su poremetili raspored cijele školske godine. I sad budi pametan...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nije točno da su subote najbolje rješenje. A što s maturantima koji subotama imaju Trinom i slične dopunske nastave, plaćene, koje su organizirane zato što u školi nisu dobili znanje koje su trebali...
    Moj mlađi ne ide u Trinom, ali ima plaćene instrukcije vikendom. Dakle - nikakva nastava subotama nije dobro rješenje za maturante i osmaše. Zašto? Ne bih generalizirala, ali moja djeca idu na instrukcije zbog nezadovoljavajuće kvalitete nastave nekih predmeta. A ti ljudi su jednako plaćeni kao i oni koji vrhunski odrađuju svoj posao. Zbog istih razloga razumijem roditelje koji djecu šalju u Trinom i slične pripreme. A zbog štrajka su poremetili raspored cijele školske godine. I sad budi pametan...
    što ne bi bilo točno? pa meni jesu!
    (hoću reći koliko je stvarno nemoguće zadovoljiti svakoga)

rukovodila sam se time što sam čula, da se ljetni ne mogu puno previše dirati zbog državne mature i upisa na fakultete, posebno učenika koji planiraju studirati vani. već se dobro zagazilo u ljetne (do 26.6.), pa sad, što nam preostaje?
    u tom smislu sam spomenula subote. i to ne mora biti svaka niti vjerujem da su namjeravali opteretiti svaku subotu. ako ima neko superrješenje koje paše svima, još bolje.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

inače, moja škola je bila jedna od rijetkih, ako ne i jedina za koju sam čula da nije spojila ponedjeljak sa 8.10. upravo radi štrajka, da manje gube nastave
    čudi me da nitko nije išao s tim planom, da li nisu mislili da će se ovoliko odužiti ili su računali da jedan dan vamo ili tamo ni ne čini razliku..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •