Meni je bolje da im uzmu onaj tjedan od 7.1. nego da ga vodim u školu 27.12.
To će mi vjerojatno biti jedini dan godišnjeg pa nema šanse da navijam sat u 7 ujutro .

Mi 24.12. radimo do 13h (umjesto do 17) Onda upadnem u gužvu u prometu, idem po cure u vrtic, jedna od njih i spava još do najmanje 15h, i doma ne dođem prije 15.30. A i tete u vrticu su dakle do 16h.
Koliko znam, svi uredski poslovi rade do 12-13h. Ducani rade do 18h.
Ako ne uzmeš GO taj dan, to je radni dan većini ljudi.
I da sve škole mogu imati nastavu ujutro ne bih imala ništa protiv da 24.12. ide u školu. No, teško da bi taj dan išta suvislo radili. I sigurno dobar dio ljudi uzme GO i putuje, možda i više nego na skijanje.

Inače kad već lamentiramo, moram još dodati, meni ne paše srpanj .
Mi smo srednja firma s više odjela, a u svakom odjelu je par ljudi i nikad ne možemo svi u isto vrijeme na GO. A dosta ljudi ima školsku djecu. Ako ćemo svi čekati 20.7. da tek onda idemo na GO, ne možemo se izmijeniti do 1.9. Morat ćemo ići u isto vrijeme, a onda će proizvodnja patiti sto se ne smije. I dosta ljudi koji imaju obiteljske vikendice u kojima se izmjenjuju ide na more već iza 20.6. jer je tad “njihov red” i viksa je slobodna, a nakon 15.7. neće biti. Dakle neće se propuštati samo zimovanja nego i ljetovanja. #croatiantragedies

Nemam pojma, kad malo bolje razmislim, svejedno mi je, jer me ionako nitko neće pitati, pa kako bude svima tako će i nama.

Nego, došla sam staviti link opet na Raspudica... ne znam kad sam došla u fazu da se slažem s njim, al evo jesam

https://www.vecernji.hr/premium/jesm...luplji-1364394

A izgleda da i on mene prati na forumu, na samom početku teksta je kopirao moju ideju da se vratimo pod ingerenciju Beča (jedino sto ja ne zazivam ni Beograd, ni Budimpeštu, nisam luda).