-
Meni je bolje da im uzmu onaj tjedan od 7.1. nego da ga vodim u školu 27.12.
To će mi vjerojatno biti jedini dan godišnjeg pa nema šanse da navijam sat u 7 ujutro
.
Mi 24.12. radimo do 13h (umjesto do 17) Onda upadnem u gužvu u prometu, idem po cure u vrtic, jedna od njih i spava još do najmanje 15h, i doma ne dođem prije 15.30. A i tete u vrticu su dakle do 16h.
Koliko znam, svi uredski poslovi rade do 12-13h. Ducani rade do 18h.
Ako ne uzmeš GO taj dan, to je radni dan većini ljudi.
I da sve škole mogu imati nastavu ujutro ne bih imala ništa protiv da 24.12. ide u školu. No, teško da bi taj dan išta suvislo radili. I sigurno dobar dio ljudi uzme GO i putuje, možda i više nego na skijanje.
Inače kad već lamentiramo, moram još dodati, meni ne paše srpanj
.
Mi smo srednja firma s više odjela, a u svakom odjelu je par ljudi i nikad ne možemo svi u isto vrijeme na GO. A dosta ljudi ima školsku djecu. Ako ćemo svi čekati 20.7. da tek onda idemo na GO, ne možemo se izmijeniti do 1.9. Morat ćemo ići u isto vrijeme, a onda će proizvodnja patiti sto se ne smije. I dosta ljudi koji imaju obiteljske vikendice u kojima se izmjenjuju ide na more već iza 20.6. jer je tad “njihov red” i viksa je slobodna, a nakon 15.7. neće biti. Dakle neće se propuštati samo zimovanja nego i ljetovanja. #croatiantragedies 
Nemam pojma, kad malo bolje razmislim, svejedno mi je, jer me ionako nitko neće pitati, pa kako bude svima tako će i nama.
Nego, došla sam staviti link opet na Raspudica... ne znam kad sam došla u fazu da se slažem s njim, al evo jesam 
https://www.vecernji.hr/premium/jesm...luplji-1364394
A izgleda da i on mene prati na forumu, na samom početku teksta je kopirao moju ideju da se vratimo pod ingerenciju Beča
(jedino sto ja ne zazivam ni Beograd, ni Budimpeštu, nisam luda).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma