Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1670

Tema: Strajk nastavnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mene e dnevnik uopće ne zanima. Nikad u njega nisam ni ušla. I jako mi je žao da uopće postoji. Em i muž i ja jedva poznamo razrednike, em sirota djeca ništa ne mogu smuljati, pa ni neko obično markiranje.
    Voljela bih da mogu i ja ne gledati
    Jadna djeca!!! Istina živa, nemaju priliku ni ispraviti sami lošu ocjenu prije nego što mi saznamo za nju
    Ali ja si ne mogu pomoći, virkam svaki dan :control_freak:
    Posljednje uređivanje od Angie75 : 23.01.2020. at 12:37

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jadna djeca!!! Istina živa, nemaju priliku ni ispraviti sami lošu ocjenu prije nego što mi saznamo za nju
    ja ne gledam jer već neko vrijeme imam problem s ulogiravanjem s dječjom šifrom
    brzo se navikneš na negledanje

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mene e dnevnik uopće ne zanima. Nikad u njega nisam ni ušla. I jako mi je žao da uopće postoji. Em i muž i ja jedva poznamo razrednike, em sirota djeca ništa ne mogu smuljati, pa ni neko obično markiranje.
    Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

curke, pa ne gledam ja e-dnevnik radi toga, moji klinci imaju sve petice nego me djeca zamole samo da im javim kad imaju koji test tjedan iza jer im to mijenjau doslovce iz dana u dan. Zato sam i pitala jel tako kod vas, promjene 5 do 12. Nemaju svoj laptop, nemaju šifre za ednevnik na mobitelima (koriste mob za pozive i poruke). Nekad starija uzme moj laptop doma (tamo je šifra memorirana), pa pogleda.

Iako mislim da je e-dnevnik bezvezarija upravo radi ovoga što ste navele da mogu nekad nešto i smuljat neko markiranje, neku ocjenu (a ne da roditelji vise ko kobci), al moji su štreberi, pa takve stvari ionako (zasad) ne rade. materina dica
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.01.2020. at 15:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •