Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1670

Tema: Strajk nastavnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno obrazovni radnici sad mi vas trebamo!!

prošle jeseni puno je nas roditelja stalo uz vas i nismo slali djecu u školu jer smo vas podržavali, iako smo se svi zajedno brinuli za svaki izgubljeni dan..
    mi kao obitelj usprkos tome što je više od pola razreda potiho išlo u školu podržavali smo vas do zadnjeg dana i nismo slali dijete u školu, čak se morali usprotiviti (imam i pismeni trag) pritisku da se "ipak dođe u školu"

a sad, svi uvjeti su tu da se djeca vrate u škole, naša djeca ne idu u školu!
    zašto samo djeca 1-4 razreda mogu ići u školu do kraja šk g?!?!
    svaka čast za sve korake koji su napravljeni da bi se virus riješio, ali sad (i dokle god je tako) je mirno!

učitelji! javite se i stanite na našu stranu, jer naša djeca imaju pravo na pravo obrazovanje u školi
    a mi roditelji sami ne možemo vratiti našu djecu u školu!

vraćam se na početnu rečenicu - svaki izgubljeni dan je važan!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    prošle jeseni puno je nas roditelja stalo uz vas i nismo slali djecu u školu jer smo vas podržavali, iako smo se svi zajedno brinuli za svaki izgubljeni dan..
    mi kao obitelj usprkos tome što je više od pola razreda potiho išlo u školu podržavali smo vas do zadnjeg dana i nismo slali dijete u školu, čak se morali usprotiviti (imam i pismeni trag) pritisku da se "ipak dođe u školu"

a sad, svi uvjeti su tu da se djeca vrate u škole, naša djeca ne idu u školu!
    zašto samo djeca 1-4 razreda mogu ići u školu do kraja šk g?!?!
    svaka čast za sve korake koji su napravljeni da bi se virus riješio, ali sad (i dokle god je tako) je mirno!

učitelji! javite se i stanite na našu stranu, jer naša djeca imaju pravo na pravo obrazovanje u školi
    a mi roditelji sami ne možemo vratiti našu djecu u školu!

vraćam se na početnu rečenicu - svaki izgubljeni dan je važan!
    Bezrezervno sam ih podržavala. Naš razred, 28 učenika, nitko nije za vrijeme štrajka 1 dan išao u školu. Sad ni glasa čuti od učiteljice, osim što im je na zoomu rekla da lako za njih oni su djeca ali ona je ugrožena.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Bezrezervno sam ih podržavala. Naš razred, 28 učenika, nitko nije za vrijeme štrajka 1 dan išao u školu. Sad ni glasa čuti od učiteljice, osim što im je na zoomu rekla da lako za njih oni su djeca ali ona je ugrožena.
    Od cega je tocno ugrozena da mi je znati? 6 novo pozitivnih danas. Pretpostavljam da zbog svoje ugrozenisti ne planira putovati na obalu kad bude otvorila godisnji.
    Posljednje uređivanje od sirius : 22.05.2020. at 14:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •