-
klinika alergovita
marko mi se gusi vec danima, moram ga odvesti na alegolosko testianje. na srebrnjaku su nas naucili tek krajem sestog mjeseca. nasli smo na netu ovu kliniku. ima li netko iskustva?
-
Pozitivna, ali za cijelokupnu alergološku obradu i ekspertizu stručnjaka imunologa ipak nam je bilo financ. prezahtjevno. Kombiniramo kako znamo i umijemo.
-
ako ga guši danima i ne osjeća se dobro,odvedi ga na hitnu na srebrnjaku,tako će ga barem kompletno obraditi i brže če iči
-
bili smo u alergoviti. ja nisam nesto odusevljena :/
-
-
doktorica sa nekim dugackim neuobicajenim prezimenom. ma mislik ok je ona bila, pregled je bio vise manje gotovo isti kao na srebrnjaku, ali eto ja sam razocarana jer imam dojam da je to sa tim alergija dosta neistrazeno, da puno toga ovisi o tome kako koji doktor tumaci, i da se terapije prilicno odokativno i pausalno propisuju.
-
Osoblje foruma
LU, šaljem ti na mail nešto
-
Meni bi bilo stalo da sa nekim mogu detaljnije razgovarati jer mi ovi doktori na Srebrnjaku nikako ne 'sjedaju'.
-
ja sam zadovoljna sa srebrnjakom .tin ima 1 god radili smo testove ali su neg.pa moramo pričekat još god. :?
-
kada se najranije mogu raditi testovi? (iz krvi)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma