-
Renoviranje stana
Ako se tko upustiio u ovu avanturu kod stvarno STAROgradnje (1910.), da li ste armirali/betonirali podove i koliko je to "zeznut" posao? i da li ste skidali unutarnju žbuku? na što trebam paziti?
-
Moze 1936?
Skidana zbuka jer se sipila , provjeri statiku zgrade, trebas dozvolu od suvlasnika zgrade i naravno pripazi tko i kako ce izvodit radove.
Kod nas su popucali svi plafoni prilikom postavljanja betonskih gredica, sanirano , ali opet se vide pukotine.
-
-
Nisam dala kompletan odgovor - koliko je to zeznut posao ?
Mi smo to sve radili 3-4 god. i nismo živjeli u toj kući. Super je bilo nakon prljavog posla ostaviti sve i doći u čistu kuću.
Tu je brdo majstora raznih profila i pametovanja. Najbolje je ako sam čovjek zna šta treba i šta hoće jer majstori to uvijek okrenu na svoju vodu, često zeznu stvar.
Mislim da je strašno živjeti u kući koja se renovira, jer je to prljavštine posvuda.
-
Gradnja 1936,stan mog brata, ja nadgledala radove..
dizani podovi nalijevane deke preko greda grede pojačane...
kompletno sve..instalacije voda struja...spuštani stropovi..
80m2 sa namještajem 72 000 eura, na namještaju se baš i nije štedilo...a bogami ni na ostalome
svi prozori pvc s tim da je jedna strana u griljama a jedna u roletama..
-
a joj, nisam zapravo odgovorila na pitanje...
zeznut posao nalijevanja podova i nije...sve zavisi u kakvom sus tanju grede i može li se nalijevati preko njih...ukoliko ne može potrebno je iseliti stanara ispod a to je već zaista za**bano..
otukli smo zidove sve stara žbuka komplet bačena..neki zidovi premješteni i neki nadvoji nanovo napravljeni, moralo se tako jer su stan poviše također grede.
u stanovima gdje su grede svi su zidovi nosivi i oni debeli i oni obični
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma