-
Kada se izdajati?
Ovo ću pitanje malo poduže objasniti, pa imajte molim Vas strpljenja čitati ga.
Moj mišić i ja uspostavili smo divno dojenje, jede svaka 4 sata, točan je kao urica, a navečer pojede u 20 sati, pa odspava dobrih 7 sati u komadu i onda jede u 3 ujutro, pa oko 7, i tako svaka 4 sata. Ono što je također divno kod svega toga jest da pojede i iz jedne i iz druge cike, tako da je ponuda i potražnja mlijeka savršeno uspostavljena, i do sada se nisam imala potrebe izdajati.
E sad - od 01.07. počinjem raditi, i svjesna sam da ću morati početi s izdajanjem kako bih mu mogla opskrbiti obrok i dok me nema.
1. Zanima me - kada je najbolje vrijeme da se izdajam - između 2 obroka ili u neko drugo vrijeme? Bojim se da u početku mu možda neće biti dovoljno mlijeka dok bude cicao, iako će se to vjerujem poslije izregulirati.
2. Kada se izdojeno mlijeko bude pripremalo za obrok, kako se priprema ono zaleđeno, a kako ono koje je stajalo u frižideru? Mislim, kako ugrijati to mlijeko - pustiti ga da se odmrzne kuhanjem?
3. Kada je najbolje početi s izdajanjem? Je li mjesec dana prije početka posla prerano ili prekasno?
Eto, oprostite što sam bila duga, ali vjerujem da ćete mi pomoći
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma