-
kupanje i spavanje
da li je neko imao sličan problem kupam svoju bebicu svaku večer i uživa u kupanju od prvog dana no nakon kupanja kada krenemo sa oblačenjem počne plakati bez prestanka i to nas oboje užasno iscrpljuje dok se obučemo preznojim se pet puta,a on neutješno plače tek se smiri kada mu dam papati i onda ubrzo zaspi.Voljela bi da mu njega poslije kupanja masažica i sl. budu na užitak,a on gotovo uvijek plače jedva mu uspijem namazati guzu jer mi ga bude žao i ne želim da dugo plače.
-
mi smo imali taj problem ali samo zato jer se nije htjela oblačiti u kupani nego u dnevnom gdje ju inače preko dana presvlačim, mijenjam pelene itd. Problem smo riješili tako da ju skinem u dnevnom, odnesem u kadu, okupam i zamotanu u ručnik donesem nazad u dnevni i obučem.
-
A možda krenete kad je bebica več preumorna, pa ju kupanje još premori i eto ti nervoze.
-
Krenula sam sa kupanjem sat vremena ranije u zadnja dva dana jer sam baš pomislila da bude preumoran i desila se ista stvar.Nisam još pokušala sa oblačenjem na istom mjestu probat ču i nadat se da če upaliti.Hvala vam
-
-
-
Uvijek je prostorija ugrijana za kupanje i nebi mu trebalo biti hladno jedino možda da nije problem u ručniku koji bude vlažan nakon kupanja. pokušat ču ga danas odmah prebaciti iz vlažnog u suhi možda upali. Hvala
-
Moj mali vrišti od stapanja glavice,preko kupanja,oblačenja i tek kad ga nakon svega toga uzmem sebi,prestane...
-
moj mali obožava kupanje ali obući ga nakon kupanja je nemoguća misija , plaće , biježi ... najradije bi bio gol. Ali nama je i svakodnevno presvlaćenje pelena muka... Nadam se da ćemo brzo riješiti pelene jer mi je lagano dosta ...
-
I mi smo imali sličan problem. Bebe se jednostavno ne vole oblačiti, bile odmorne ili ne.
Evo što je nama pomagalo i još uvijek pomaže:
- tata pljeska rukama ispred njenog lica, dok je ja oblačim
- upalim fen
- stavim je preko lijeve noge kad oblačim desno stranu, a do tad joj nešto uvalim u ruke, preko desne noge...
- glasno pjevam pjesme koje voli
- radim "glupe" face i unosim joj se u lice
- pravim neobične zvukove koje voli
- radim pauzu
- rukav skro skupim, uvučem prste u njega i samo brzinski povučen njenu ruku, tako da minimaliziram vrijeme oblačenja
Znači, oblačenje pretvaramo u igru i to u 90% situacija pali.
-
Hvala upalio je tata je bio zabava,a mama je uspjela sve u miru obaviti! Nadam se da će palit i ubuduce :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma