evo ja sam lijena i spava mi se od utrića, pa ću ovo potpisati, sve je rečeno.maja8 prvotno napisa
I još nekoliko zagrljaja onima koje u ovom ciklusu nisu uspjele![]()
evo ja sam lijena i spava mi se od utrića, pa ću ovo potpisati, sve je rečeno.maja8 prvotno napisa
I još nekoliko zagrljaja onima koje u ovom ciklusu nisu uspjele![]()
evo malo kolektivnih~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~posebno za cekalice bete.
ja sam vam danas u komi, prehlada me muci, da li netko zna sa cim smijem spricat nos jer cu poludit(sterimar i fizioloska mi nista ne pomazu!) nadam se da ovo stanje ne moze nastetiti mojim mrvama?!
a uzv tek u cetvrtak...
Hvala vam od srca Gabi, Taya, Jelena, Zauzeta, sbonetic, Rene2 i svim ostalim curama
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem vam 1000 000 dobrih vibrica![]()
ja imala gripetinu i temp. 40 dok sam bila trudna, pun nos i kašalj i sve ok, zato ne brini se za svoje mrviceANA100 prvotno napisa
![]()
e da, ak ti je blizu apoteka, odi kupi rinohorn, za ispiranje nosa, najbolja stvar što postoji, a upotrebljava se samo fiziološka!!
šaljem kolektivne vibrice svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~pa kome šta treba
ja sam završila s pikanjem, sutra idem na AIH..... :D :D
DA, DA i ja to koristim i super ti je!nataša prvotno napisa
...samo da se prijavim kao nova pikalica, službeno od jučer... :D
Svima želim puno sreće i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kad još nitko nije skuhao kavu (spavalice!), evo nek se nađe![]()
Svim dobro jutro i puno ~~~~~~~~~~~~~~ posebno čekalicama bete i curama u postupku!![]()
![]()
Vikki, hvala na kavici. Ja doduše guštam uz čokolino koji mi paše samo ujutro. Navečer i dalje imam gadne mučnine...
vikki kavica je baš fina...
puno kolektivnih vibrica ~~~~~~~~~~neka se lista za peti mjesec počne puniti!
Dobro jutro!
Mi budni od 6h, popili dva cajeka i uzivamo na svjezem morskom zraku! Jucer smo bili u Italiji, obavili baby shopping, kupili kolica, krevetic, hrpu robice i pribora za bebu, pa sad mirno ocekujemo malenoga!
vikki hvala na![]()
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ i zelim vam lijepu nedjelju!![]()
Evo i nas na jutarnjoj kavici, ali uz našu svakojutarnju jabuku!
Za sve današnje MPO aktivnosti, što uključuje i čekalice ß, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan i plodan tjedan pred nama.
vikki hvala na kavici
bublice žao mi je![]()
Dodirko do tvoje bete će već stići val trudnoćai da na žalost to je tako red uspjeha red neuspjeha ali sve će biti jednom mame.
![]()
Evo drage moje,u srijedu sam imala transfer i od tad imam užasnu napuhnutost a i trbuh mi je tvrd ko kamen.Sad me je to već počelo i zabrinjavat jer do sad koliko god sam imala transfera,to bi mi prošlo za dan,dva.Od jučer sam primjetila i laganu zapuhnutost i glava mi je puna upitnika kaj bi to moglo biti.Posumnjala sam i na hiperstimulaciju ali kod nje se spominje problem sa mokrenjem što kod mene nije slučaj.Da li je možda reakcija na fragmin jer ga do sad nisam koristila? :?
ajme bas biDodirko prvotno napisa
ah da postoji teleport.... danas me je strah otici na obiteljski rucak 15 km dalje, nekako se bojim truckanja, bas sam blesava
miška ja vibram da je to dobar simptom kod tebe. ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo mene pere nekakav PMS ili štajaznam. Tako glupi osjećaj imam, kao da ću svaki čas procuriti.
Danas je 5 DPO, pa brijem da je implantacija možda![]()
![]()
Nema šanse da procurim na 22.dc i pod 3x2 utrićima, zar ne? (Inače su mi ciklusi oko 31.dan)
naravno da ne. I ja sam imala točno kad je bila implantacija osjećaj da stiže M, točno ista onako tupa bol, čak sam ubila u pojam MM i rekla da opet ništa od postupka i da stiže vještica... a ja coprnica čak htjela prestat uzimat utriće, tako mi je bilo i svejedno i koma istovremeno... a onda za par dana veeeeeliko iznenađenje! Vibram da je i tebi takoNema šanse da procurim na 22.dc i pod 3x2 utrićima, zar ne? (Inače su mi ciklusi oko 31.dan)![]()
Cure, želim vam puno hrabrosti da izdržite do bete, jer ja prolazim takva razdoblja u ova četiri dana od transfera da se osjećam ko da bi sama sebi najradje dala žutu knjižicu. :/
Od četvrtka kada je bio transfer do danas ne mogu se nikako riješiti bolova u jajnicima, i to u oba. Nakon aih samo me bolio desni jajnik, sada su se oba probudila iz zimskog sna. Ne znam jel bih strogo mirovala ili se kretala,jer ipak, mislim da se čovjek treba i kretati, bar po kući.... ah, već jedva čekam betu, ma kakva ona bila...:/
ajme i ja jedva čekam dan kada cu se probuditi i otići napraviti betu. imam osjećaj da su dan sve duži i nikako da prođu!![]()
Cure moje samo da vam poželim sreću, i da sve muke koje sad proživljavate urode (barem) jednim plusićem![]()
Svima kolektivne ~~~~~~~~~za što god trebate![]()
Bambus, imamo isti dan betu, možda do onda prođe ova epidemija negativnih beta![]()
Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vam za veliku betu![]()
Is, is negativne bete...ajmo cure, akcija![]()
![]()
![]()
Evo i od mene malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za kraj negativnim betama
Danas sam odradila svoj 3 AIH.....nadam se da će biti treća sreća
A beta mi je 3.6.
Velikamojoj grupi čekalica bete
tikica_69 prvotno napisa
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne bete.
evo i mene pa da se javim
zadnjih 2 tj . imam jake mučnine i povračanje
svaki dan po malo dođem i virne što ima i koliko nas ima![]()
i želi da nas je sve više i više
vibram~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve čekalice bete da budu visoke i da imate ove slatke muke
žao mi je rikikikiali samo naprijed
dodirko nadam se da ćeš objaviti sretne vijesti![]()
vibram kolektivno za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ i jurim na dječji rođendan (nećak mi slavi rođendan)
vikki zahvaljujem na kavici ja svoju popisla na novoj prekrsnoj terasi okupana suncem i okružena cvijećem, mislim da smo odabrali novi krevet (koji madarc vau)
za pozitivne bete i vesele bebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga tinka, uf nadam se da ce nase bete jaaaaakkkkkoooooo velike i da napokon zavrsimo svoju borbu s negativnim betama!
~~~~~~~~~~~~~~~~~da nestanu negativne bete.
Ja još dva dana čekanja![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nina da pocnes niz pozitivnih beta![]()
slažem se, potpisujem, šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pinky prvotno napisa
svima
malo sam nekog čudnog raspoloženja, ne mogu sve popratit, ali to ne znači da ne mogu svima iz petnih žila poželjeti sve naj, naj![]()
![]()
Pridružujem se tjeranju negativnih beti.
Curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
zo, pinky, miška, bambus99, tinaka, canissa, dodirko, marta26, zuzu, capka, nina09, dim~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete i dug niz svibanjsko/lipanjskih trudnica! :D
nina09~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu![]()
[/b]nina z~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nadam se da je sve ok~~~~~~~~~~~~~~~~i za tvoju veliku betu![]()
ivica_k prvotno napisa
![]()
![]()
ninaZ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~capka prvotno napisa
![]()
mogu se ovdje i ja ubaciti?! i ja bih veliku betuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuivica_k prvotno napisa
Evo i ja malo da zavibram~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prekidajte vec taj talas negativnih beta![]()
Od sutra startujemo sa novim pozitivnim razdobljem 8)