Reni 76~~~~~~~~~~~![]()
Rene2, Bea~~~~~~~~~za uspjeh..
Tončica 007![]()
Svim ostalima puno,puno ~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
Reni 76~~~~~~~~~~~![]()
Rene2, Bea~~~~~~~~~za uspjeh..
Tončica 007![]()
Svim ostalima puno,puno ~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
amyx, pa ti imaš 30 fol. sigurno se kriju dobre JS.
sutra i ja imam punkciju...sretno!!!![]()
![]()
amyx, ako su se moja 2 folikula obs oplodila, zamisli samo koliko ces ih ti imati! :D :D
nista se ne brini draga![]()
![]()
mala sretno i tebi!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
hvala! vidimo se sutra!!!tinaka prvotno napisa
![]()
![]()
Dadica![]()
ZO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
amyx da ti se samo pola oplodi još bi bilo super. ne brini!![]()
Reni76 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage
svim curama puno vibrica~~~~~~~~~~~za one na punkciji, našim čekalicama bete i našim trudnicama!
Evo meni od 8 js oplodile se samo tri i transfer je u petak, sve je to uzrok naše loše sperme koja je još i smrznuta to nam je jedina nada!
Sbonetic, vibram žestoko da budu lijepi trodnevni embrići ~~~~sbonetic prvotno napisa
!
7 dan od transfera....
Baš mi se ne žuri vaditi betu.... bolje mi je ovako.
![]()
sbonetic pa znaš da je dovoljna i samo jedna![]()
svima puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~
Znam ....ali mi imamo joša samo 8 cjevčica zamrznutog sjemena i to je sve s čime raspolažemo ...sada su iskoristili 2
cure, virkam i vibriram svima![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
ja sam trenutno u fazi opijavanja dabrostonom 8) pa kroz kojih 2 tjedna (3dc)opet krećem u boj, samo ne znam da li ćemo aih ili ivf=kako doc odluči![]()
cure danas samo nabrzinu svima ~~~~~~~~~~~~~~~~1 i još dodatno amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju punkciju
Dodirko a zašto se žuriti samo polako![]()
Dadica žao mi je napuni baterije i onda ponovo u postupak.
![]()
amyx ~~~~~~~~~~~~ za sutra
sbonetic ma daj bit će i više nego dovoljno![]()
dodirko, ja ne pravim test dok ga ti ne napravis![]()
![]()
Jelena :D Sjajno! Sigurna sam da ce ova blastica ostati kod tebe sljedecih 8,5 mjeseci! A onda za neko vrijeme po drugu djecicu...
ZO :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje bebice!
orline![]()
marinci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~Imas vremena, sad uzivaj sa svojom mrvicom, a beta ce biti taman za par dana!
alec ~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ja neću raditi test. Sve koje sam kupila imali su samo 1 crtu.i zato nema više testova kod mene u kući, a u velikom luku zaobilazim apoteku.
![]()
30 komada :shock:amyx prvotno napisa
Pa ovdje svaki drugi dan netko obori postojeci rekord![]()
Tocno amyx - nemoguce je :D
Curice moje drage, virkam ja svako malo da vidim što radite....
Svima![]()
Čekalicama bete jedna strpljiva![]()
A kaj ćeš. Moram i ja nekada oboriti neki rekord. Nadam se da će to sutra biti rekord u hrabrostitikica_69 prvotno napisa
evo da ja jutros skuham kavu i ostale razbuđujuće napitke![]()
i svima odmah da poželim sreću i pošaljem more ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve današnje akcije
svima redomi pozdrav
Dobro jutro, pristavljam, pa navratite.
Hvala za vibre![]()
Situacija je loša, tj. ni nema situacije. Kaže doktor kao da si nisam ništa ni
davala od lijekova (Menopur), ali već sam ga koristila i dobro sam
reagirala.
Dodirko skini me sa liste.
Ameli, Reni hvala za prefinu![]()
Šaljem kolektivne ~~~~~~~jer posao zove, na iglama sam već
![]()
Ipak izdvajam amyx, za bezbolnu i uspješnu punkciju~~~~~~~
![]()
nije me bilo neko vrijeme, pa sad tek vidim...
Amyx :shock: 30 komada...
Šaljem ti puno ~~~~~~~~~~ za danas
Naravno i svima kojima šta treba ~~~~~~~~
[/b]
Reni, Ameli, hvala za kavicu.
Renije l vam sugerirao dr. što dalje. Da li bi trebali na drugačiju stimulaciju ili u čemu je fora? ~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije neđete rješenje za dalje.
![]()
Dodirko, Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić nakon još malo strpljivog čekanja
sbonetic~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da budu prave
ZO, BLIZU ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da strpljivo dočekate lijepu betu
svima jedan lijepi dan želim
Ni doktoru nije jasno. Prvo je rekao da trebamo prekinuti, jer se ništa nije dogodilo,Jelena prvotno napisa
a onda kada je vidio mene u šoku :shock: rekao je da probamo još dva dana sa duplom dozom, ali ako se do sada (12 dc)nije ništa desilo neće ni
u ova dva dana.
Da bar jednom dođem do punkcije.
Reninadam se da ćete s MPO doktorom uskoro naći najbolje rješenje za tebe
meni su rekli da ne samo da svaka žena drugačije reagira na određeni lijek, već i u svakom ciklusu može reagirati potpuno drugačije. Ako sam dobro shvatila, niti prije nisi dobro reagirala na stimulaciju?
Imala sam samo jednom postupak sa stimulacijom i dobro sam reagirala.thaia28 prvotno napisa
Jučer sam prvo zanijemila, a onda plakala na mahove.Muž me
počne grliti, a ja već prestanem plakati.
Negdje sam pročitala da je, mislim tikica, napisala da joj je MPO postalala
stil života, i nije loše to i tako prihvatiti.
Reni,! Nadam se da ćete skužit trik na koji reagiraš, jeste li dosad probali nekakve manje stimulacije ili prirodnjake? Nisam popratila, ali vidim da u potpisu nemaš neke probleme s hormonima?
svim curam hvala na vibricama to jako puno znači![]()
![]()
![]()
![]()
amyx~~~~~~~~~sretno danas i da što manje boli!
Bila sam na jednom stimuliranom IVF- u, trebalo 12 ampula (6x2) i bilo sve ok. Sada sam bila na dugom protokolu, anti-bebi, suspresija, pa stimulacija. Imam osjećaj da mi suspresija ne paše, jer ispada da bolje reagiram bez nje.ina33 prvotno napisa
Moguće je i to, jesu MB-ovci što komentirali što misle u čemu je štos? Doduše, vidim iz potpisa da je bila neg. aspiracija taj 1. IVF, to onda isto ne bi bila dobra reakcija. Najbolje ti je to sve ispretresti i za idući put smislit nešto drugo jer stvarno nikad ne znaš što će za neku ženu bit bingo - nekome su prirodnjaci koma, nekome upale, nekome su stimulacije koma itd., a ne može se sve unaprijed predvidjeti. SretnoReni76 prvotno napisa
!
moji su prijatelji (već dugo u MPO-u) rekli da to moramo shvatiti kao projekt :/Reni76 prvotno napisa
I ovaj pokušaj je neki nalaz, žao mi je što ti je tako završilo, ali sada barem znaš kako se postaviti u slaganju sljedećeg protokola. Možda su ti jajnici malo lijeni i ova ih je supresija dodatno ulijenila. Dobro je što znaš već jednu kombinaciju na koju dobro reagiraš.![]()
hej djevojčice![]()
reni![]()
![]()
amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
hvala svima na vibricama i veselim smajlićima![]()
![]()
tinaka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas
Reni, Ameli, hvala za kaficu- treba mi jer sam jutros prespavala i zakasnila na posao (a niko nije skuzio).
Svima saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Reni76 baš mi je žao. Barem da se to dogodilo u OS mislim da bi bilo lakše...vjerujem da si dosta nade položila u MB. Ali što je već netko rekao iz ovog isukstva ste vjerojatno nešto naučili.
Javi nam kako se situacija do kraja razvila. Jel se dogodilo što uz dodatne dvije boce?
Svim ostalim hrabrim ženama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Reni76~~~~~~~~~~~~~~~~ za slijedeću pogođenu i dobitnu stimulaciju.
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Svima u postupku puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a posebno za našu Amyx. Lana joj je sad već sigurno priredila ludi party u labu.
Bab, da li se vidimo u subotu gore? Kod mene još ništa, čekam :/ .
Reni, samo bih ti htjela poručiti da nikad ne znaš gdje će upaliti i što će upaliti i ne mora nužno biti pravilo da je svima MB bolji od njihove "lokalne klinike", da se tako izrazim. Sretnogianna prvotno napisa
!
Reni, sad bar znaš, bez supresije ubuduće... i eto uspeha!
Gabi, ni kod mene još ništ...čekami rekla sam "joj" da ima vremena do sutra popodne inače ćemo se gadno posvađat...
![]()
Lagano me počelo boluckat oko jajnika i cicka pa se nadam da je to to.
Ja se iskreno nadam da se vidimo gore jer sam jaaaako nestrpljiva da krenem opet u borbu za moje malo sunce
Reni76i ~~~~~~~~~~~~ za neku novu, dobitnu stimulaciju
svim čekalicama koječega puno~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Bab, kod mene potpuno ista situacija, već sam i zamjenu na poslu organizirala, a nje nema i nema. Ako ne dođe danas ili sutra onda ne treba uopće doći barem 9 mj.![]()
Istina, mogu samo potpisat!Gabi prvotno napisa
![]()
Reni..bas mi je zao!ina33 prvotno napisa
Al koliko sam shvatila ici ces za dva dana opet u Mb?
Onda malo poduze porazgovaraj sa doktorom... (napravite neki novi plan)
Ili.. jednostavno, kao sto Ina kaze, probaj jos koji put doma, ipak je malo lakse..
Zao mi je zbog rezultata...![]()
![]()