Dakle Cannisa,neka bude treće sreća~~~~~~~~~~~~~~![]()
???S tobom sam se srela ujutro kod P-a????![]()
Dakle Cannisa,neka bude treće sreća~~~~~~~~~~~~~~![]()
???S tobom sam se srela ujutro kod P-a????![]()
milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cure za velikeeeeeeeeeeeee bete.![]()
![]()
![]()
![]()
predlazem da se ovo odbrojavanje puno negativnih beti zatvori, ionako smo na 11. stranici
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Dobro jutro! Evo kavica, caj, biankašto već tko voli. Ja sam se mislila izvući s bezkofeinskom nakon ET-a, ali me MM pogledao kao ubojicu upozorovši me na 0,3% kofeina pa sam prešla prvo na kamilicu pa na bianku. Ma skoro mi je isto, ni bezkofeinska nema ONO
![]()
Obje ninočke moraju prespavati još samo jednu noć do beturine ~~~~~~~~~~~~~ prvo za njih pa ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ostale betalice i ~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan uspješan dan svima![]()
Dobro jutro! Uz Jelenin čaj ću samo poslati pozitivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan tjedan koji je pred nama, a posebno našim betalicama.
![]()
Dobro jutro!!!!
velike vibrice da sve mi koje želimo bebače ostanemo trbušaste~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jelena hvala na kavici ja redovno pijem normalnu kofeinsku u vidu nesice ili espresso sa mlijekom (tursku ne). Mislim da bi se skljokala bez te male doze kofeina.
Ajmo čekalice ß rezultate na sunce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
XAjmo čekalice ß rezultate na sunce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo kad vam trudnice ovako zavibraju, morate imati pozitivnu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim curama danas koje su u postupcima ili samo čekalice bilo-čega, isto puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jelena hvala na kavi.![]()
nina09 i svim curama koje su u iščekivanju želim vam velike bete.![]()
Meni je još tjedan dana ostalo za odbrojavanje, ali ovaj put mi uopće teško ne pada, nisam ni najmanje nervozna, uživam domeka i baš sam dobre volje jer imam zanimaciju ( prije tjedan dana nam je stiglo štene njem.ovčara).
Neko sam vrijeme štrajkala(ali imam ispričnicu).Zaredalo se problema sa svih strana.....Dok sve ne pohvatam šaljem pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje akcije
Posebne ~~~~~~~~~~~~~ čekalicama pozitivnih ß
I od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje pozitivne bete!!! A i u sljedećih nekoliko dana.![]()
jutarnji pozdravsvima uz finu
![]()
i pridružujem se svima u vibranju za sutrašnje pa onda i daljnje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jutro svima!
bublicažao mi je
tikice ~~~~~~~~~~~~~~ za današnju punkciju i neka bude lijepih stanica![]()
svim čekalicama bete želim da im čim lakše prođe vrijeme čekanja i ~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete
cure u postupcima ~~~~~~~~~~~~ za uspjeh
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Nažalost kod mene nije došlo do transfera js se nisu oplodile.
Missy bravo za pikanje i šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~!
![]()
![]()
bea![]()
tikici 69za danasnju punkciju
eto ekipica jos ovaj tj uspjela sam nagovoriti mm da kupi test al mi je reko da ce ga sakriti do nedekje kad je 12dan od et-a....
svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
posebno za bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
niste mogli bolje napravit, ja imam štene zlatnog retrivera i baš mi krasi dane u iščekivanju!! bravo za dobar potez!!nata prvotno napisa
:D :D
usput, svima dobro jutro, lijep dan želim, puno lijepioh vijesti..uz jutarnju kavu prepunu kofeina![]()
Tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage da se ipak nađe koja js, a onda da i plivači odrade svoj posao kako treba.
Bea![]()
BLIZU ~~~~~~~~~~~~~~~~ za + u nedjelju![]()
jutro cure, malo nisam u toku događanja (bili moji za vikend) pa šaljem kolektivne
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neka si uzme malo svak kome treba![]()
Da mi danas budete vesele i sretne! Apsolutno sve!![]()
Jelena hvala na kavi
Bea~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesen
Tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju
BLIZU ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
a posebne vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekalice
bete i primamo samo velike beturine
nadam se ovakvom raspoloženju nakon današnje punkcijeiva_luca prvotno napisa
![]()
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~čekalicama postupaka, šmrkanja, pikanja, puncija i posebne~~~~~~~~~~~~~~~~~~~čekalicama veeeelikih beta![]()