Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: privatni montessori vrtić trešnjevka u mandićevoj

Datum pristupanja
    May 2009

Početno privatni montessori vrtić trešnjevka u mandićevoj

Pozdrav svima,
    lijepo bih vas molila da mi napišete ako netko ima iskustava s privatnim montessori vrtićem na trešnjevci (u mandićevoj, na istoj adresi gdje je i montessori škola)- zanima me kakve su tete, hrana, sve čega se sjetite...
    hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Podizem - blizi se vrijeme upisa pa ispitujemo sve opcije. Ima netko informacije o ovom vrticu?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Radila sam tamo i mogu reći samo riječi pohvale za tu ustanovu. U njoj rade stručne i tople osobe, pune entuzijazma i ljubavi prema djeci. Cijela ekipa je na prijateljskoj i suradničkoj bazi, tako da su djeca upoznata i sa tetom kuharicom i sa ravnateljicom kao i sa većinom suradnika u školi. Mnogo se radi na samostalnosti djece i na individualnom razvoju djeteta, svako dijete u toku dana ima svoje vrijeme rada s odgajateljem. U grupi su tri montessori odgajatelja koji se brinu o odgoju i obrazovanju djece i provode montessori program, uz njih su tu i profesori koji drže dodatne aktivnosti (engleski, njemački, glazbeni) zajedno sa odgajateljem. Djeca uče kroz 5 montessori područja, ovisno o svojim razvojnim sposobnostima i afinitetima, izražavaju se i likovno i glazbeno, svakodnevno borave na zraku( nedostatak je malo i neprilagođeno dvorište, ali ovi malci su se naučili ponašanju u prometu pa se najčešće ide u obližnji park). Puno se radi na suradnji s roditeljima i u svom iskustvu nisam imala ovako divne roditelje kao u ovoj grupi, sve šta vas interesira, zabrinjava ili zabavlja slobodno prenesite odgajatelju na grupnim ili individualnim konzultacijama.
    Što se tiče hrane Ista je kao u većini vrtića,ništa posebno, standard, nemaju svoju kuhinju već dobivaju izvana.
    Toliko za sad sad moram ići, klinci me zovu.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Podižem temu, jel ima koja forumašica čije dijete je bilo ili ide u Montessori vrtić na Trešnjevki?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pogledaj temu montessori vrtići,mamadada ti ima dijete u tom vrtiću, ja sam radila u tom vrtiću pa ti mogu odgovoriti na neka pitanja ako zeliš slobodno mi se javi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •