Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Medico - Rijeka - iskustva?

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Medico - Rijeka - iskustva?

Bok, evo danas mi na pregledu ginekologica rekla da moram napravit color doppler, i posto mi je iz osobnih razloga nezgodno ic u KBC Rijeka, narucila sam se za pregled u Medici.
    Zanima me ima li netko kakvih iskustva s njima? Koliko ste zadovoljni?

Hvala unaprijed

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jel misliš na polikliniku Medico?

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma da krivo sam napisala u naslovu

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Aha, ok! Ja sam išla tamo u obje trudnoće kod dr. Oluić-Kabalin, imaju dobar uzv (2D), i koliko znam i 3D, ali s njim u prvoj trudnoći još nisu znali dobro raditi pa nismo skoro ništa vidjeli, osim toga, Niko je bio živahan pa ga se na 3D nije moglo "ulovit". Uglavnom, što se tiče dr. meni se dopala, sve lijepo objasni, izmjeri i protoke krvi, posveti se mjerama, točno je pogodila spol, nisam uopće čekala (to mi je bitno kad već idem privatno), tako da sve u svemu ja sam zadovoljna. Plaća se 280 kn običan uzv, dobiješ račun, nalaze i par slikica, suprug cijelo vrijeme može biti s tobom. Ako ti treba, mogu ti na pp poslati još par dobrih ginekologa, s dobrim uzv-om, ja ih većinu obišla... sretno!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

meni rekli kad sam se narucila da sad imaju 4D ultrazvuk
    Mada ja cisto sumnjam da ce mi uspjet ulovit bebu kako treba jer je jaaaaako zivahna! :D
    Super mi je ovo sta si rekla da nisi cekala, jer ja sam iz Lošinja i kad vec idem privatno volila bi to sto prije obaviti

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam isto bila u Medico jednom negdje u 20 tj. trudnoće na" 4D "ultrazvuku,najprije mi doktorica napravila 2D ultrazvuk jer da na taj najbolje vidi bebu,a poslje je radila 3D zbog 2 slikice koj mi je dala uz nalaz i snimku od par sekundi na CD kojeg nazivaju 4d ultrazvuk,za 15 min pregleda 530 kn!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ma nek kosta kolko kosta, nije mi bitno, samo da se napravi sve i da bude kako treba Za moju bebu nista nije pre skupo.

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam stekla isti dojam kao Arijet. Da dr. u Medicu (a i još neki doktori) zapravo najviše "cijene" obični 2D uzv, a sve ostalo 3D, 4D ispada da je samo za nas roditelje. :/ S obzirom na cijenu, ovaj put ne mislim raditi 3D... ne znam da li se u kasnijoj trudnoći možda više vidi na 4D?

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Htjedoh samo napisati da sam zadnji uzv radila tjedan dana prije poroda i da mi je dr. Kabalin točno procijenila veličinu djeteta i rekla da ću roditi u roku od tjedan dana (termin mi je bio 14.09., ona je rekla da neću dočekati rujan, i tako je i bilo). Sad kad razmišljam o tome, sve pohvale za preciznost (iako je taj obični 2D uzv došao više od 400 kn, što nije baš malo, njima je jedna cijena do 20-og tjedna, a nakon toga druga.)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •