Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: tamnosmeđi iscjedak u kasnoj trudnoći

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno tamnosmeđi iscjedak u kasnoj trudnoći

Trudna sam 33+4.
    Maloprije sam na toalet papiru primjetila malo tamnosmeđeg iscjetka, onako pomiješan s "normalnim" iscjetkom. Već drugo brisanje nije bilo ničeg...
    Jučer sam dosta sjedila na nekom slavlju pa da mi nije pukla kapilarica? I zadnjih par dana imam zatvor pa sam se znala naprezat.
    Ne znam dal da paničarim ili ne? Osjetim bebu normalno, zapravo jučer mi je bila aktivnija nego inače. Ne boli me ništa.
    Inače imam skraćeni cerviks, al na zadnjem pregledu je bio zatvoren.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Možda ti se počeo otapati čep. Nazovi ginekologa pa pitaj.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa
    Možda ti se počeo otapati čep. Nazovi ginekologa pa pitaj.
    Sad si me uplašila jako.
    Skroz mi je prestalo i nemam nikakve kontrakcije ni bolove, ali zvat ću dr.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne moraš se bojati, meni se isto dosta rano počeo otapati čep, a sva djeca su mi ili u terminu ili prenešena.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ne moraš se bojati, meni se isto dosta rano počeo otapati čep, a sva djeca su mi ili u terminu ili prenešena.
    A joj dobro, već sam luda, a dr. mi se trenutno ne javlja...
    Sve si mislim tj. nadam se da nije kakva kapilarica pukla jer sam se ovih dana naprezala zbog tvrde stolice...
    Zvat ću još doktora, pa ću vjerojatno bit najmirnija da odem na pregled. Zadnji uzv prije 10 dana je bio sve ok, a zadnji vag. pregled prije mjesec dana isto u redu. Ne bi još beba trebala van...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Može biti i da je kapilarica. Dok god nemaš trudove sve je OK. Ja sam takva da uvijek volim provjeriti sa doktorom, sigurnije se osjećam.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Zvala doktora, dobila sestru na telefon koja mi je rekla da ukoliko je prestalo, ne boli me i nema svježe krvi da mirujem i da ne dolazim, a ako bude bilo šta da dođem kod njih ili u bolnicu sutra. Veli da je moguće zbog naprezanja zbog tvrde stolice...
    Uglavnom sad je toalet papir skroz čist (na gaćicama nije ni bilo ni u jednom trenutku), ne boli me, popila jedan normabel da se opustim jer sam se ful prepala... Pa ćemo vidjeti. U petak punim 34 puna tjedna. Svaki dan i tjedan mi je pobjeda...

Ljuta sam na sebe što sam jučer par sati sjedila u restoranu. A tako sam se dobro osjećala... Od sad mirujem do 37. tjedna.
    Nijedan mi dr. nije rekao da moram strogo mirovati (skraćen grlić, ali se ne mijenja i zatvorena), nego da mogu nešto lagano obaviti, pa ja više ne znam koja je granica, a kako se dobro osjećam onda se nekad previše opustim. NIšta ne radim i doma uglavnom ležim, ali tu i tamo odem negdje, tipa na kavu, kupovat stvari za bebu...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo vidiš,sve je super. Samo se opusti i sretno.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Pošto mi je i ujutro bio smećkast iscjedak otišla sam kod doktora. Ctg u redu, grlić skraćen, vanjsko ušće uloživo sa vršak prsta, sve u svemu veli dr. - sve u redu :D .
    To je valjda pukla nekakva kapilara uslijed širenja valjda rodnice.

A bila sam se danas uplašila za poludit kad sam vidila da to opet curka... Hvala Bogu da je sve dobro. Moram više mirovati, kaže dr. nema hodanja okolo.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Može ti biti sada malo jače (smeđkasti iscjedak) nakon vaginalnog pregleda, da se ne prepadneš.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Može ti biti sada malo jače (smeđkasti iscjedak) nakon vaginalnog pregleda, da se ne prepadneš.
    Ma znam, inače poslije pregleda imam sukrvicu danima... Valjda sam malo osjetljivija...
    Hvala ti Cathy na svemu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •