-
E da, sarajke, gdje je Inat-kuća? Kad sam zadnji put bio u SA nisam ju stigao obići pa niti ne znam gdje je ...
A taj indijski dućan kod hotela Evropa, jel to onaj o kojem je već bilo riječi tu na forumu pred jedno godinu dana (netko ga je jako hvalio)?
Nema veze što nema za mene, nek se MŽ malo omrsi ...
Zatim - iamm knjigu "Planine oko Sarajeva" i tamo opisuju puno zanimljivih pl. izleta za koje sad nećemo imati vremena ... a ja bih rado psojetio i neka od tih mjesta bar nakratko, pogotovo koje gdje ima za vidjet stećaka ili pak neko tradicionalno selo ... spominju se Umoljani pa još neka u tom kraju ispod Bjelašnice (moram donijeti kartu pa pogledati imena) odnosno nešto iznad Barica. Koliko sam shvatio, do Barica nije problem doći ni minibusom, zar ne? Klincima bi to bilo zanimljivije nego autom.
BTW, imamo namjeru doći preko Bihaća, B. Petrovca, Ključa, Jajca, D. Vakufa, Travnika (do tuda ne poznajem cestu i ta mjesta), a nazad poznatim putem preko Zenice i Doboja.
Jel ima kakva zanimljivost vrijedna stajanja putem od Bihaća do Travnika? Znam za Jajce i slapove, a u Travniku sam bio i njega poznajem, no vjerujem da i osim toga ima ponešto što zaslužuje kakvu pauzu ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma