Citiraj tatek prvotno napisa
E da, sarajke, gdje je Inat-kuća? Kad sam zadnji put bio u SA nisam ju stigao obići pa niti ne znam gdje je ...
Preko puta Vječnice, pređete preko kamenog pješačkog mosta, i sa lijeve strane vas odmah dočeka Inat kuća, koja je sada restoran sa lijepo uređenom bašćicom, veoma vam je blizu smještaju, moći će te svako jutro tamo popit kahvu
A taj indijski dućan kod hotela Evropa, jel to onaj o kojem je već bilo riječi tu na forumu pred jedno godinu dana (netko ga je jako hvalio)?
Nema veze što nema za mene, nek se MŽ malo omrsi ...
Da to je taj, ne morate na drugi kraj grada u Dobrinju sad ima i u centru grada.

Zatim - iamm knjigu "Planine oko Sarajeva" i tamo opisuju puno zanimljivih pl. izleta za koje sad nećemo imati vremena ... a ja bih rado psojetio i neka od tih mjesta bar nakratko, pogotovo koje gdje ima za vidjet stećaka ili pak neko tradicionalno selo ... spominju se Umoljani pa još neka u tom kraju ispod Bjelašnice (moram donijeti kartu pa pogledati imena)
mislim da sad već kreće neka organizacija ovakvih izleta, ali će najbolje biti da se informišete u Turističkom birou, nisam sigurna da vam mogu dati neki koristan savjet, jedino da vas mi odvedemo
odnosno nešto iznad Barica. Koliko sam shvatio, do Barica nije problem doći ni minibusom, zar ne? Klincima bi to bilo zanimljivije nego autom.
Barice su izletište iznad Sarajeva, locirane preko puta Trebevića, sigurna sam da postoji neka minibuska linija do gore. Gore vam je glavna šetnja kroz šumu (asfaltiranim putem) do Čavljaka, pa se u plan. domu popije osvježenje, dosta je zelenila, i lijep je pogled na grad.