Ja se ispričavam ako je bilo gdje postojala slična tema, ali zaista nemam vremena za pretraživanje stoga ću iznjeti svoj problem, pa moli savjete i pomoć!
Moja curica će uskoro 5 mjeseci, sa 4 mjeseca je vaga pokazivala 5110 gr., a duga je bila 61 cm...već sam prije bila malo zabrinuta za težinu, ali sada imamo drugi problemčić. Ona je još davno prije odbila formulu tako da joj to više nisam ni nudila, znači u igri je bila samo cika. Posljednjih mjesec dana mi se čini da se količina mlijeka jaaaako smanjila, a ona se nikako nije mogla zasititi. Bila je gladna. Uvela sam joj jednu voćnu kašicu dnevno...svakih par dana po jednu novu namirnicu. Pa sam joj malo smiksala i rižinih pahuljica..no ona i dalje stalno sisa i opet mi se čini gladna. Ni ne dobiva previše na težini, tj. dobiva 500 gr. mjesečno. Imala je dvije zelene stolice jučer i prekjučer. Zvala sam pedicu kaže ona da joj uvedem još jednu voćnu kašicu popodne jer da je dijete gladno. Dali da ju poslušam???Smije li dijete od 5 mjeseci papati dva kruta obroka dnevno???? Ne znam što da radim, čini mi se da joj moje mlijeko više nije dovoljno. Što se tiče tekućine, dam joj tu i tamo malo prokuhane vode na žličicu ali neće ni to baš...
Hvala vam unaprijed! I još jednom isprika ako sam fulala temu....![]()