-
Hvala cure, što se tiče dojenja probleme smo prošli vezano za samu tehniku..ona je jako vesela, ali ima faze histeričnog plača koji kada prođe opet nastupi smijeh. Jako je živahna i žilava jedino dosta mršava..voljela bih da je malo, samo malo teža i jača. Pedica u biti baš i nije zadovoljna što je ona tako sitna, ali kad vidi da je s njom sve okej nekako to "prožvače". Znam da ne treba žuriti sa dohranom, ali jednostavno sam se odlučila za taj jedan obrok koji opet završi sa cikom, jer sam vidjela potrebu i mogu vam reći da malena super papa na žličicu, ništa ne pljuje van, ja sam se jako iznenadila
Ne znam ni sama...Prije sam imala jako puno mlijeka, ma previše, jedno vrijeme taman, a sad mi se zaista čini puno manje..Zubići su, čini mi se, polako krenuli, vidim po desnima..kaka svaki dan, i piški čini mi se dovoljno. Ali mi onda nije jasno kako od moje kume mali samo ciki, ima 5 mjeseci i 9 kg, a moja je tako sitnička :? ???
Znači što onda???Da joj ostavim obrok rižinih sa voćem i ne uvodim još jedan????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma