Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: rođendanski poklon ??

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno rođendanski poklon ??

Negdje sam i vidjela ovakvu ili sličnu temu, ali je ne uspijevam naći bez tražilice, pa ako se netko sjeti možete premjestiti..
    Naime, imamo proslavu (bio je zapravo prije tjedan dana) prvog rođendana, onako za svekoliko pučanstvo, i sad društvo navalilo da kupe neki grupni poklon a mi da im kažemo šta da kupe, u protivnom se prijete donijeti gomilu " pi... koje će skupljati prašinu" . I tako oni zovu svakih par dana jesmo li smislili a mi se stvarno ne možemo sjetiti šta bi nam/djetetu moglo trebati .
    Zato molim da date neku ideju ili da tražimo pelene :/

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hranilicu, putni krevetić, tricikl sa ručkom na guranje, možda da napišeš šta imate,bilo bi lakše.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

sjedalicu grupe I.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    sjedalicu grupe I.
    Kak se ja tog nisam sjetila, super ideja.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

tripp trapp stolicu

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hmm, hranilicu imamo (ista ekipa- nulti rođendan ), baš ne putujemo :/ , autosjedalica mi se čini zeznuta jer imamo "neobičan" auto (tu smo i sami na čudu šta i kako- možda drugi auto ), kolica nismo koristili ni do sada, ta trokolica/guralica ulazi u izbor ali nemam pojma kakva je dobra ....

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj mašenka prvotno napisa
    hmm, hranilicu imamo (ista ekipa- nulti rođendan ), baš ne putujemo :/ , autosjedalica mi se čini zeznuta jer imamo "neobičan" auto (tu smo i sami na čudu šta i kako- možda drugi auto ), kolica nismo koristili ni do sada, ta trokolica/guralica ulazi u izbor ali nemam pojma kakva je dobra ....
    autosjedalicu pogledaj sama koja bi ti odgovara tu naruči, naravno ovisi i koliko ti ljudi dolazi da ne ispadne preskupo

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ak si na platenina nek uzmu platnene - ti ljepo izaberi u nasem ili neko drugom webshopu i posalji nekom od njih racun

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako imate dvorište, onda onu veliku "instalaciju" s nekoliko ljuljački, ili nešto takvo za dvorište. Veliki tobogan,.... znam da bi moje to oduševilo, a s godinu dana ih to sve polako zanima. Nekakva penjalica, veliki pješčanik,...

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pješčanik smo joj mi napravili za rođendan, platnene (nažalost) čuvamo u rukavu za drugu bebu, pa je izbor pao na neko vozilo-guralicu .
    Hvala puno na idejama !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •