Molim vas, koja bi kolica preporučili za makadam? Ne trebaju imati košaru i autosjedalicu, ali moraju imati ležeći položaj za movorođenče.
Molim vas, koja bi kolica preporučili za makadam? Ne trebaju imati košaru i autosjedalicu, ali moraju imati ležeći položaj za movorođenče.
bitno da imaju velike kotače i po mogućnosti trokolica radi lakšeg manovriranja.
Moja su nama služila fantastično po svim podlogama, a nisu bila neka marka (zovu se baby relax). svaki offroad je bio naš, bez ikakvih problema![]()
moja trokolica je svladavala sve terene (neka kiddy-o marka :? ). blažena bila. velika, robusna, milina živa. imala je skroz ležeći položaj, a dite od 4 god. i 110 visine je moglo komodno spavat u njoj bez da mu vise nogice.
Mi imamo Mutsy 3 rider i odlična su za off road bilo koje vrste. Sjedalo je od ležećeg do skroz sjedećeg (4 stupnja) i može se okrenuti da gleda prema tebi ili prema van.
Maxi cosi Mura trokolica. Nema gdje ih do sada nismo zapeljali. Nedavno smo bili na jednom otoku gdje je sve puno makadama i sumskih puteva. Bas smo komentirali da bi se neka druga raspala.
potpisujemKikica1 prvotno napisa
![]()
Quinny freestyle, obzirom da ih mijenjaju, u baby-centru u Sloveniji ih možeš dobiti dosta jeftinije.
Mi imamo Quinny freestyle i nema kuda nisu prošla![]()
quinny speedy,veeeliki točkovi!prednji točak se inače vrti u svim smjerovima ali po neravnomterenu ga možeš zakočiti da ide samo ravno. za malu bebu moraš posebno kupiti košaru.
Inglesina Magnum, vrlo retro i po pristupačnoj cijeni, velika i udobna košara i veliki kotači sa zračnicama.