Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Kolica za makadam?

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Kolica za makadam?

Molim vas, koja bi kolica preporučili za makadam? Ne trebaju imati košaru i autosjedalicu, ali moraju imati ležeći položaj za movorođenče.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bitno da imaju velike kotače i po mogućnosti trokolica radi lakšeg manovriranja.
    Moja su nama služila fantastično po svim podlogama, a nisu bila neka marka (zovu se baby relax). svaki offroad je bio naš, bez ikakvih problema

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja trokolica je svladavala sve terene (neka kiddy-o marka :? ). blažena bila. velika, robusna, milina živa. imala je skroz ležeći položaj, a dite od 4 god. i 110 visine je moglo komodno spavat u njoj bez da mu vise nogice.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi imamo Mutsy 3 rider i odlična su za off road bilo koje vrste. Sjedalo je od ležećeg do skroz sjedećeg (4 stupnja) i može se okrenuti da gleda prema tebi ili prema van.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Maxi cosi Mura trokolica. Nema gdje ih do sada nismo zapeljali. Nedavno smo bili na jednom otoku gdje je sve puno makadama i sumskih puteva. Bas smo komentirali da bi se neka druga raspala.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa
    Maxi cosi Mura trokolica. Nema gdje ih do sada nismo zapeljali. Nedavno smo bili na jednom otoku gdje je sve puno makadama i sumskih puteva. Bas smo komentirali da bi se neka druga raspala.
    potpisujem

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Quinny freestyle, obzirom da ih mijenjaju, u baby-centru u Sloveniji ih možeš dobiti dosta jeftinije.

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi imamo Quinny freestyle i nema kuda nisu prošla

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

quinny speedy,veeeliki točkovi!prednji točak se inače vrti u svim smjerovima ali po neravnomterenu ga možeš zakočiti da ide samo ravno. za malu bebu moraš posebno kupiti košaru.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Inglesina Magnum, vrlo retro i po pristupačnoj cijeni, velika i udobna košara i veliki kotači sa zračnicama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •