Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: KLAMIDIJA - kada osjetite bolove

Datum pristupanja
    May 2009

Početno KLAMIDIJA - kada osjetite bolove

Znam da je puno pisano o klamidiji, ali vidim da su postovi stari. Zanimaju me trenutna iskustva, da li je tko imao i kakve simptome ove upale koju ja trenutno proživljavam kao gadan urofinfekt i liječim već dulje od 2 tjedna sumamedom, doksiciklinom i ofloksacinom....
    Prenosi se, kažu infektolozi, isključivo spolnim putem, ali ja sam uvjerena da sam ju zaradila na bazenu. Ako ne, onda ju vučem preko devet godina dok u međuvremenu nisam imala nikakve smetnje, ni upale a ni ikakve probleme sa trudnočama...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nikakve nisam imala ,nije nužno da bilo što osjetiš, zato i je posebno opasna jer žena niti ne skuži da ju ima.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Slučajno su mi ju otkrili, nisam imala nikakve tegobe. MM ju nije imao. Izliječila sam ju vrlo lako sa sumamedom.

Ono što mene zanima - kako si (tehnički) mogla (stigla) u 2 tjedna popiti i sumamed, i doksisklin, i ofloksacin? Kojim redoslijedom, koliko dugo i koje doze?

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nisam je niti osjetila,otkrili slucajno.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ni ja ništa nisam osjetila, i otkrivena slučajno, preko brisa oka. MM nije imao. Otišla je nakon 3 dana sumameda (prije 8 godina) i više se nije vratila).

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Slučajno su mi ju otkrili, nisam imala nikakve tegobe. MM ju nije imao. Izliječila sam ju vrlo lako sa sumamedom.

Ono što mene zanima - kako si (tehnički) mogla (stigla) u 2 tjedna popiti i sumamed, i doksisklin, i ofloksacin? Kojim redoslijedom, koliko dugo i koje doze?
    Sumamed piješ po gram 1.,7. i 14. dan, istovremeno 10 dana doksiciklina a 11.do 21. dan ofloksacin, nisam popila još ofloksacin do kraja, ali eto još 1 dan.
    Blago vama da niste imale bolove jer kad ih imaš je strašno ali možda je kod mene problem jer su mije pronaćli u brisu uretre, a na cervixu je bio upitan nalaz iako kaže moja ginekologica da je sigurno i tu prisutna, no vidjeti ću kako dalje...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ovdje imaš zbilja puno i detaljno o klamidiji:

http://www.medicina.hr/clanci/spolne...klamidijom.htm

Zaista može biti jako neugodna. Nadam se da ćeš je se uskoro riješiti.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Ovdje imaš zbilja puno i detaljno o klamidiji:

http://www.medicina.hr/clanci/spolne...klamidijom.htm

Zaista može biti jako neugodna. Nadam se da ćeš je se uskoro riješiti.

hvala

Datum pristupanja
    Aug 2006

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hvala cure, hvala na informacijama, simptomi jenjavaju, ali sporo, pre sporo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •