-
Potvrda o zaposlenju za upis u vrtić
Situacija je ova: trebam poslati papire za upis djeteta u vrtic (natječaj objavljen prošlu subotu) a ostala sam nezaposlena tijekom porodiljnog dopusta (u drugom mjesecu). Kako se traže potvrde roditelja o zaposlenosti, a ja svoju necu imati, da li znate da li na tome gubim puno bodova i kakve su mi uopce šanse. Namjeravam početi raditi na novom radnom mjestu kad mališ napuni godinu dana (tada bi ga i dala u vrtić), jel ima smisla da donesem potvrdu od novog (budućeg) poslodavca? da li se netko našao u sličnoj situaciji?
-
iskreno, nisam se nasla u tvojoj situaciji, ali mislim da ne bi skodilo da doneses potvrdu od novog poslodavca - tako i tako je dosta tesko upisati dijete u vrtic cak i ako su oba roditelja zaposlena. bitno da u vrticu vide da ces poceti raditi kad dijete navrsi godinu dana, a ako im to nece nista znaciti, vratit ce ti taj papir. al ga nije lose imati, za svaki slucaj.
-
Pravilo je da prednost pri upisu imaju djeca zaposlenih roditelja. E sad, da li će tebi uvažiti potvrdu budućeg poslodavca, nemam pojma. Potvrda se izdaje sa datumom, žigom i potpisom poslodavca, to je dokument iza kojeg netko stoji. Možeš probati, u svakom slučaju.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma