Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Potvrda o zaposlenju za upis u vrtić

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Potvrda o zaposlenju za upis u vrtić

Situacija je ova: trebam poslati papire za upis djeteta u vrtic (natječaj objavljen prošlu subotu) a ostala sam nezaposlena tijekom porodiljnog dopusta (u drugom mjesecu). Kako se traže potvrde roditelja o zaposlenosti, a ja svoju necu imati, da li znate da li na tome gubim puno bodova i kakve su mi uopce šanse. Namjeravam početi raditi na novom radnom mjestu kad mališ napuni godinu dana (tada bi ga i dala u vrtić), jel ima smisla da donesem potvrdu od novog (budućeg) poslodavca? da li se netko našao u sličnoj situaciji?

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

iskreno, nisam se nasla u tvojoj situaciji, ali mislim da ne bi skodilo da doneses potvrdu od novog poslodavca - tako i tako je dosta tesko upisati dijete u vrtic cak i ako su oba roditelja zaposlena. bitno da u vrticu vide da ces poceti raditi kad dijete navrsi godinu dana, a ako im to nece nista znaciti, vratit ce ti taj papir. al ga nije lose imati, za svaki slucaj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pravilo je da prednost pri upisu imaju djeca zaposlenih roditelja. E sad, da li će tebi uvažiti potvrdu budućeg poslodavca, nemam pojma. Potvrda se izdaje sa datumom, žigom i potpisom poslodavca, to je dokument iza kojeg netko stoji. Možeš probati, u svakom slučaju.

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

baš sam se našla u bezveznoj situaciji a nemam drugogo izbora osim vrtića...ili da dijete šaljem babi 100km daleko

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •