-
Dragi moji jednoroditelji , evo moram vam se javiti s obzirom da mi je potrebna vaša podrška . Maloprije je otišao MB došao je " posjetiti"
Jana -Renata mislika sam kako če se njih dvoje malo družiti ali kao i svki puta do sada MB je sjedio u kuhinji ia mali je skakutao oko njega . Dosta mi je tog naćina na koji se MB ponaša prema malome , kao da mali niti ne postoji . Napokon sma pukla i skresala mu u facu ako on nema volju i želju viđati Jana-Renata neka onda niti ne dolazi . Na to mi je on rekao da mu on nije tata već samo biološki otac , da je on samo osoba koja je dala svoje sjeme da ja ostanem trudna , također je izjavio da mu je bilo puno bolje prije nego se oženio , na to sma mu ja odgovorila da može i dalje imati tu svoju slobodu , da ču nakon pravomoićnosti rastave promijeniti svom sinu i sebi prezime ( vratiti ću svoje djevojaćko odnosno uzet ču prezime moje bake koja je odgojila i bila mi i majka i otac . )
Znam da čete sada neki od vas imati čudne reakcije ali na žalost nemi je dosta da se svi i svatko samnom sprda i ponaša se kao da sam neka stara krpa .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma