vlatkapeno je napisala:
Dragi moji jednoroditelji , evo moram vam se javiti s obzirom da mi je potrebna vaša podrška . Maloprije je otišao MB došao je " posjetiti"
Jana -Renata mislika sam kako če se njih dvoje malo družiti ali kao i svki puta do sada MB je sjedio u kuhinji ia mali je skakutao oko njega . Dosta mi je tog naćina na koji se MB ponaša prema malome , kao da mali niti ne postoji . Napokon sma pukla i skresala mu u facu ako on nema volju i želju viđati Jana-Renata neka onda niti ne dolazi . Na to mi je on rekao da mu on nije tata već samo biološki otac , da je on samo osoba koja je dala svoje sjeme da ja ostanem trudna , također je izjavio da mu je bilo puno bolje prije nego se oženio , na to sma mu ja odgovorila da može i dalje imati tu svoju slobodu , da ču nakon pravomoićnosti rastave promijeniti svom sinu i sebi prezime ( vratiti ću svoje djevojaćko odnosno uzet ču prezime moje bake koja je odgojila i bila mi i majka i otac . )
Znam da čete sada neki od vas imati čudne reakcije ali na žalost nemi je dosta da se svi i svatko samnom sprda i ponaša se kao da sam neka stara krpa .
Draga vlatkapeno, često nailazim na tvoje odgovore i evo jednostavno ne mogu da ne reagiram.
Nemoj se ljutiti, ali iz svega što pišeš čitam da si ustvari dosta nesigurna osoba koja vječno traži nekog da se na njega osloni, a opet očito oslonac tražiš u krivim ljudima. Mislim da ovo što si napisala da se svako s tobom sprda i da se ponaša kao da si stara krpa, opet na neki način polazi od tebe same, jer baš imam dojam da ti sebe na taj način tretiraš.
Nema više povratka, ostala si sama sa svojim prekrasnim djetom koje te treba (tu više uopće nije bitno da li si željela ostati sama, ili nisi, da li je moglo drugačije,...). Sama si i točka. Iskoristi to najbolje što možeš. Na BM se očito više nema smisla oslanjati, koncentriraj se na to da tvoje dijete iz tog cijelog procesa prođe najbezbolnije. Nikog se ne može prisiliti da bude dobar otac, ako to on sam ne želi. Promjenu prezimena napravi ako smatraš da je potrebna, a opet s druge strane to je inat kojim se ionako ništa specijalno neće izroditi / dogoditi, osim puno papirologije.
Snažna si žena, pronađi ponovno u sebi tu snagu, ako ne možeš radi sebe, onda radi djeteta, okani se bivšeg muža i rasprava što bi bilo kad bi bilo, tako je kako je. Bez obzira da li ti se sviđa njegov odnos prema djetetu ili ne, u principu ne možeš puno promijeniti, vrijeme vratiti ne možeš, zato kreni naprijed. Sretno!!!