Evo ovako. Mucim se s tim od prije tri godine od prvog poroda. Dva mjeseca nakon poroda skontali su da imam umbilikalnu herniju, odmah sam ju operirala i to vrlo nestručno, ostala sam unakažena i još k tome nakon 6 mjeseci od operacije pojavio mi se novi iznad reza od prve operacije. Kože je bilo more jedno koja je visila i strija i svega ali planirala sam još djece. Ostala sam na sve to opet trudna i nakon drugog poroda stvar je bila ista, nisam imala novih strija ali koža je naravno ostala. Nisam debela, ima me ali sasvim izgledam ok, ali 3 godine nisam izlazila iz steznih gaćica jer bi sve visilo i kipilo. Jedno večer mi je sve da prostite dopi*dilo i odem ja na net, tražim, cunjam i na forumu nađem ljude koji su bili na Sv.Duhu kod primarijusa Gverića, još sena forum javio i sam doktor i ostavio je broj svoje ambulante da mu se ljudi jave, kako muški tako i ženski. I tako ja odmah u jutro nazovem taj broj i javi mi se primarijus glavom i bradom i dami sestru, naručim se na pregled koji sam čekala tjedan dana, odem i kad me vidio čudio se čudom t kome je tako unakazio i rekao da će to sve on srediti. Isti dan me je naručio na zahvat, po dogovoru između nas dva mjeseca od tog pregleda. Skupila sam nalaze i otišla na taj dan. Sutra dan su me operirali i treći dan sam išla kući, na dan operacije boli ali je ok, drugi dan mi je bio najgori a svaki idući sve bolji, sad sam 5 dana od operacije i super je, skoro sam se ispravila, analgetike ne pijem više, hodam,ležim na ravnom i super je. Rezultati su odlični i jako sam zadovoljna. 22. idem na kontrolu, konce ne vadim nego se tope, imala sam opsežnu operaciju, plastiku bruha, trbušnog zida jer sam imala veliku dijastazu i svima koji kake da treba vježbati poručujem da se prvo informiraju, na takav nalaz kao moj vježbanje je kamilica i ne pomaže ništa, nismo svi isti... i još uz sve to mi je uklanjana suvišna koža i imam novu poziciju pupka. Kući sam išla autoputom, vozila se 4 sata i bilo mi je ok... Eto ako sam nešto izostavila pitajte. Mene je izvukla hernija,ne znam radi li abdominoplastike onima koji ju nemaju, na taj način opravdava operaciju socijalnom. Dijagnozu imam postavljenu od prije 3 godine a on ju je samo potvrdio jer pacijent ima pravo izabrati gdje i kada želi što operirati ikod koga. Nisam imala putni nalog za tamo jer mi je Osijek bliži i oni imaju pl. kir. ali ja tamo nisam htjela ići pa sam sve financirala sama ali to je mizerno naspram cijena zahvata kod privatnika. Primarijus je najbolji na svijetu i sve riječi hvale koje znate ja mogu primjeniti na njega.