Citiraj pinguica prvotno napisa
garantiram vam da su fotoshopirane i to loše
jesu sigurno, pogledala sam hrpu emisija na telki o opreacijama u švabiji, da žena ili muškarac izgledaju bolje nakon operacija, ali nipošto ko da su im prišerafili sasvim nova tijela kao ovdje na slikama

užasno me nerviraju te laži s kojima se služe. danas zbilja o svemu živome sve moraš znat, potrošit stotione i stotine sati na informiranje pošto živimo u eri - laž i obmana je dopušteno, legalno, čak poželjno socijalno ponašanje ili poslobno prezentiranje

osim toga nakon svake takve opreacije bilo trbuh, noge, ruke, stražnjica, bilo da se samo radi o sauganju celulita ili ozbiljnijim zahvatima, nakon toga moraš vježbat i vježbat i vježbat jer u protivnom brzo se sve vrati na staro.

ja bi 3 soma eurića u svakom slučaju radije potrošila na teretanu, plivanje, zdravu prehranu, limfnu drenažu i za godinu dana imala sasvim ok tijelo, nego se podvrgla ovome.

ali sa zadrškom ukoliko se zbilja radi o teškom ekstremu, kao što ima slučajeva, gdje se toliko mlohave kože nakupilo da to bog više ne može vratiti nazad. to je onda drugo.

no to su vrlo ekstremni slučajevi i obično uzrokovani nekim drugim poremećajem ne trudnoćom, tipa dugogodišnje uzimanje kortikosteroida recimo kod astme. tu vezino tkivo ode kvragu i operacija je jedino rješenje.