Ja sam jedino dugo ocekivano dete svojih roditelja.
Dok su se za mene izborili i dobili me,vec nisu imali vremena imati jos jedno
Otac je uvek puno radio,gradio karijeru,nije nam se posvecivao.
Uvek smo bile mama i ja.Ona mi se u potpunosti posvetila,i dok su moji drugari imali bracu i sestre s kojima su se voleli i svadjali,meni nista nije falilo.
Za svoj posao sam se skolovala 16 godina,i u njemu je jako vazno raditi svakodnevno,marljivo-na sebi.
Dugo nisam imala nikakve potrebe za decom,niti mi je materinski instinkt bio izrazen.
Tudja decica su bila slatka i to je-sve.
Svejedno sam u dubini duse osecala blizinu dana kada ce doci maleno bice koje je pozelelo da mu bas ja budem mama.I da nece biti samo.
Prvo dete sam rodila relativno kasno.Odmah zatim i drugo.
Ta dva malena bica su postala moja najveca radost.
Struka,karijera....sve je izgubilo sjaj u odnosu na sjaj njihovih okica.
Draz uspeha je mizerna u odnosu na pruzene rucice i zagrljaj malenog telasca.To je ispunjenje,spokoj,raj
Dugo sam bila njihova mama,a da vise nisam imala ni svoju mamu
ni tatu.
Imati dve bebe razlicitog uzrasta,bez icije pomoci je veliki posao koji sam odradila sto sam bolje mogla sasvim sama.
Ali....ali....ostao je zal ....kao da mi je bilo nemoguce da ne rodim jos jedno
Dopalo mi se da budem trudna,da imam bebu....i nakon vise od 8 godina ispunila sam sebi zelju i rodila je.Par minuta pre nego je satic otkucao...
Moju princezu.
Pa to je cure,najveca sreca.Kada pomislite da ste najsrecniji,uvek ima vise.Cudo je kako se ta ljubav umnozava,raste.
Cini mi se da i prvo dvoje volim jos vise otkako imam i trece :D
A tek sto braca vole seku,to je neopisivo.Njih troje zajedno,to je ostavstina za buducnost.
U potpunosti uzivam u svakom trenu,iako se ponekad i rasplacem koliko mi bude tesko samoj s njima
Ali,nikakav posao ne moze zameniti blago koje imam kod kuce