Petrili![]()
jako mi je žao
skupi snage za dalje. znam kako se osjecas! zao mi je.
jako mi je žao...
jedanput sam to prošla....
moraš sad misliti na sebe da se što prije oporaviš
![]()
Draga moja!
Ovo je jedan od trenutaka kada pogledam u nebo i kažem:Bože nepravedan si!!!
Toliko misli,riječi,a ne znam što ti reći osim volim te i budi snažna kao i do sada!!!!
![]()
Draga iz vlastitog iskustva znam kako ti je i saljem ti bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
petrili, zao mi je...ne znam sto bih ti rekla kad nista ne pomaze izlijeciti bol....samo vrijeme![]()
xxxnadda prvotno napisa
Užasno sam tužna zbog ovog![]()
![]()
![]()
Toliko sam se radovala tvojoj T![]()
Draga moja Petrili nisam znala. Tuzna sam zbog tebe. Drz se...ti si jaka. Pusa....
![]()
Evo me, tu sam, sve je prošlo....
Ja se borim sama sa sobom, moram očvrsnuti i biti jaka. Ovo što se dogodilo obilježilo je naše živote zauvijek, zamišljala sam oduvijek kuću punu moje dječice,....al kako nekom lijepo u potpisu stoji "čovjek snuje, a Bog određuje", uh...
Psssst, nemojte nikom reć, u jesen idem opet pa šta bude, to će biti jubilarni 20-i, možda bude dobitan.
Pozdrav cure moje drage i hvala vam od srca na svim riječima utjehe![]()
petrili,
~~~~~~~~~~ da skupiš energije preko ljeta za jedno školsku trudnoću![]()
Saljem ti jedan veliki virtualnii zelim svu srecu ovoga svijeta da jubilarni donese
![]()
![]()
za hrabrost i ~~~~~~ da bude nagrađena
![]()
Oporavi se što prije. Samo ti znaš kako ti je.
Kažu da moraš dotaći samo dno da bi se izdigli i pobijedili.
Držim fige na jesen![]()
zaista veliko je srce jedne žene...
koliko boli i tuge i nade u njega može stati.. nikada nijedan pjesnik to nije izmerio...
sa gore napisanom rečenicom....... Psssst, nemojte nikom reć, u jesen idem opet pa šta bude, to će biti jubilarni 20-i, možda bude dobitan....
podsjetila si me na mene.. kada sam rodila mrtvo dijete.. i kada sam doktoru rekla na viziti sutradan.. 'doktore, sad bebu želim više nego ikada'... 'da mi se 20 puta dogodi isto ovo.. ja vam garantiram doktore.. ja bih išla 21 put na novu bebu'....
tada je jedan u viziti (mislim stažist) prokomentirao.. da, veliko je srce jedne majke
odista od srca .... želim ti da dobiješ svoju bebicu![]()
draga moja odnavijam za tebe za jesen, za novi početak da bude dobitni i da ti donese
![]()
.
Šaljem ti ogroman![]()
i puno
![]()
![]()
![]()
.
petrili prvotno napisa
Koliko je samo snage u tebi,divim ti se i ponosna sam na tebe,neka bude:da što te ne slomi to te ojača!![]()
Znam da nije neka utjeha, ali uspjeli ste ovaj put i uspjet ćete opet. Tvoje tijelo to može, a drugi put će biti sve u redu. Mora biti.
Nadam se da će se jedno predivno čudo dogoditi i prije jeseni![]()
![]()
draga želim ti svu sreću svijeta na jesen![]()
![]()
Poslovica glasi: Ako budes cinio dobro, bit ces nagradjen.
Sasvim ocito je da te nagrada ceka jer si velika i hrabra zena![]()
![]()
![]()
![]()
20. ce biti dobitan. zasluzila si da bude.![]()
![]()
draga moja skupi snage za dalje, mora Bog dati vama jednog malog. neka ovaj sljedeći put bude ostvarenje vašeg sna
![]()
![]()