Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: čarobna bočica/čaša sa kljunom

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno čarobna bočica/čaša sa kljunom

to je ona bočica sa kljunom.
    pokušavam svojoj curi nudit vodu ali nije nešto oduševljena.
    ispod onog kljuna ima silikonski poklopac
    treba li njega skinit kada beba pije ili on stoji uvijek tamo
    :?
    leonisa editirala naziv teme u skladu s pravilima foruma

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne treba skidati taj silikonski poklopac.
    Inače, ta bočica se nama nije pokazala kao čarobna. Curila je dok je dijete pilo, a i kad je bila zatvorena (a i M je imala istu takvu, ali ta nije curila).
    Još neki su mi rekli da im se isto događa.
    Iako smo u njoj imali samo vodu, unutrašnjost kljuna je postala crna pa smo na kraju kljun bacili (u bočici nosimo voće kad idemo van).

Sad pije vodu iz Janine ili Studenine flaše. I imamo jednu čašu s poklopcem.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

meni izgleda kao da ne teče ništa dok je taj silikonski poklopac pa sam ga skinula,pa se onda razljeva voda na sve strane

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa taj bi silikon trebao ostati. Dijete kad vuče, ono, jako , onda ide tekućina.

No, nemam baš neko dobro iskustvo. Pocrnila, pogljivila se
    Bljak

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mojoj curi ona više služi za igru

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mi nismo nikad uspijeli iz nje nesto izvuci, sto nam se pokazala super stvar jer je odmah zapocela sa casom

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Puno je bolja DMova čaša na tu foru. Ništa ne kaplje, a solidno ide kad se vuče.

BUBI80 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mojoj B sam maknula taj plastični iznutra da skui da je to za pit pa kad je shvatila, vratila sam natrag i sad zna da mora vuć...al nije baš sretno rješenje baš zbog curenja.... tu i tamo koristimo... al najbolje je za brušenje desni...hehe

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Moj prijedlog je izbaciti tu čašu i probati sa pravom čašom za odrasle.

BUBI80 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

čaša za odrasle je ok kad si doma, al vani ipak nije praktično... makar u našem slučaju... ali ipak se ponosim što moja B zna piti i iz čaše, iz tog didaktičkog kljuna i tvrdog kljuna... mi sve možemo, i to od 6 mjeseci!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Naša isto nije bila "prečarobna", curila je u svakom položaju, nekako ispod čepa. Nismo ju skoro nimalo koristili. Mada, prijateljičina curica ima istu takvu i njima je odlična.
    Mi smo odmah prešli na čašu za odrasle, a vani pije iz plastične flaše (pije skoro bolje od mame).

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam odmah odustala kad sam joj ponudila (kršitelj koda)ovu čašu s kljunom jer ne samo da ona nije znala piti nego nisam ni ja skužila kak se pije . Voda ide van kad si nagne čašu, obuhvati kljun ustima i povuče. Doma je odmah počela piti iz šalice, i sad pije iz plastične šalice ili iz šalice za kavu, staklenu čašu joj ne dam.

Za van imamo nekakvu flašicu koja ima gore slamku koja se preklopi i zatvori i to mi je super, na slamku pije bez problema i nema šanse da se polije.

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moj ima casu, koja nema onaj tvrdi kljun nego gumeni - izgleda kao nesto izmedju kljuna i dude, samo je tvrdji od dude i radi na drugom principu. Uglavnom, taj kljun nama nikad nije podlijevao. S kojih 6,5-7 mj. pocela sam mu davati tako da skinem poklopac s kljunom pa da pije direktno iz case - u pocetku je tako dosta prolijevao i zagrcavao se vodom, ali nakon nekog vremena samo tako hoce piti, kad mu probam dati s kljunom ljuti se :D . Tako da potpisujem Juls.

leonisa editirala post u skladu s pravilima foruma

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mi imamo jednu i suoer smo zadovoljni. ništa ne curi, skužio je odmah princip

leonisa editirala post u skladu s pravilima foruma

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

molimo vas da ne spominjete imena proizvođača

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    malo je OT ali ne znam gdje drugdje da pitam. naime, interesira me od kojih se točno proizvoda smiju imenovati proizvođači a od kojih ne. primjetila sam da se ne smiju imenovati maramice, bočice, čašice, kašice....dok se npr. kolica sasvim slobodno mogu reklamirati. molim pojašnjenje. hvala

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Naša čarobna bočica ne curi al sam primjetila kad se jako nagne da kao ono malko ide iz nje voda. Imali drugu koja je isto pocrnila iznutra pa ju bacili bljak, pije iz čaše vodu a kad smo vani iz kljunašice al sve više kupujem janu iz flašice ili u flašicu stavim prokuhanu uči se piti iz flašice malko joj pobjegne sastrane voda al je ok.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sanjaneo prvotno napisa
    Citiraj apricot prvotno napisa
    malo je OT ali ne znam gdje drugdje da pitam. naime, interesira me od kojih se točno proizvoda smiju imenovati proizvođači a od kojih ne. primjetila sam da se ne smiju imenovati maramice, bočice, čašice, kašice....dok se npr. kolica sasvim slobodno mogu reklamirati. molim pojašnjenje. hvala
    Ne smiju se imenovati proizvođači nadomjestaka za majčino mlijeko i bočica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •