-
Stiskanje
Ovlas sam pretrazila ovaj podforum u potrazi za slicnim iskustvima, ali me lovi panika; naime, imam desetomjesecnu curicu, nije jos ustala na noge, puze unatrag i podize se na koljena, ne koristimo nikakva pomocna sredstva, poput hodalica isl. Eh, unazad mjesec dana, moja E. usla je u neku cudnu fazu stiskanja. Znaci, stisne se kao mali crvic i dok se ne preznoji, ili ne zaspi ne odustaje. Ako ju pokusamo opustiti ili uzeti dok to radi, pocne plakati iznervirano. Ovih dana radi to skoro pa stalno, jako je tesko odvuci joj paznju na nesto drugo. Bas mi je patnja gledati je tako. To radi i kad smo u setnji i kada jede i kada se igramo ... Bili smo kod dr. zbog toga; kaze ona da je faza. Prvo je pomislila na neki vid epilepticnog napada, kada joj je suprug opisao preko telefona, ali kada je vidjela moju E. u akciji, rekla nam je da ignoriramo to, kao, proci ce samo od sebe. Starije bebe tako izazivaju sebi orgazme, i to nam je rekla, zamislite!!! :?
I jos mi je moja mama rekla da sam i ja to radila.
Ali, to tako stresno izgleda za nju dok se stiska ...
Molim vas, pomozite, napisite koju utjesnu ...
-
Re: Stiskanje
Muke sam mučila sa sobom i svojom curicom zbog toga, i hvala nebesima, zaista nije ništa posebno, to je masturbacija, to je njoj ugodan osjećaj i to izvodi non stop, ne brini, proći će jednom, kod nas još nije, ali barem nije već duuugo time opsjednuta kao prije...
-
Osoblje foruma
i meni je masturbacija pala prva na pamet. doktorica je u pravu. mislim da se nemaš oko čega brinuti, to je sasvim normalno.
-
masturbacija kod male djece izgleda baš tako, i nije ništa neobično
proći će
-
O, majko moja ... masturbacija (smajlikojiseudarahrkljusem)
-
Osoblje foruma
sa stranica Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba:
http://www.poliklinika-djeca.hr/inde...d=37&Itemid=62
-
A da ipak napravite i urin? da nije slučajno nešto sa urinom ili stolicom
-
Da, imas pravo, upravo sam jutros pokusavala da joj nahvatam urin, uz pomoc one vrecice, ali bezuspjesno. Potrosila sam tri komada, ali E. je zapiskila sve, samo ne unutra. Naime, odmah potrga svaku. Opet cemo poslije pokusati, kada tata dodje s posla, da nam pritekne upomoc. I ja razmisljam da ipak nije stogod sa probavom ili mokracnim sistemom... Lab radi veceras do 19h, pa valjda do tada nahvatamo dovoljno urina.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma