-
temperatura - malo je ima malo nema
U utorak navečer je zakurio, 38,5 ništa strašno, ali tu je. Srijeda cijeli dan , nos curi kao lud,zvali smo pedicu rekla je da ne dolazimo da ispiremo nos i snižavamo temp. Četvrtak i danas nema uopće temp. preko dana, ali naveče mi zakuri, do 38,5 i nos danas više ne curi ( jučer su išli ružni žuti balkići) danas je zaštopan dok ne stavimo fiziološku pa ga odštopamo. Brine me samo ta temp. a viked dolazi. Nisam ga htjela voditi kod ped. mislim nemrem baš svaki put juriti ali već me malo brine to što je svaku večer ima.??!!??!!
-
Administratorica
koliko je staro dijete? da nije možda zubić?
moja je znala imati takve temp. kad su joj rasli zubi...
-
Kod nas slična situacija, ali nema nikakvih simptoma izuzev temperature.
K. ima 2 god. i 5 mj. (ne de u vrtić)
U utorak navečer temp.povišena, u 4 u jutro 39*C (Lupocet čepić sam dala pa se snizila)
srijeda prijepodne opet 39*C i opet čepić
i onda smo skidali krumpirićima kad bi prešla 38,8*C ( ne skidam do 38,5*C)
U srijedu navečer više nije imala temp.
Dva dana bez temperature, s tim da je van išla u petak, cijeli je četvrtak bez temeperature bila doma, dok ne bude posve stabilna.
Jučer (petak) sve normalno, da bi navečer opet dobila temp i to 39,1*C.
Cijelo vrijeme puno pije (voda i rižino mlijeko), jede i kad je ima temperaturu dosta. Ne dajem joj proteine, samo povrće, žitarice, voćne obroke, povrtnu juhu.
??? Danas idemo izvaditi krv.
-
-
Bili u subotu kod dr.
Virozica, a već subotu popodne je bilo sve 5.
-
Moja djeca tako znaju kod viroza -imaju temperaturu dva dana, pa dan, dva ok, nema temperature, i onda još jedan dan nakon toga imaju temperaturu.
Nakon toga su zdrave.
-
Moja vec peti dan 37,2 C.Po danu ništa, čim mrak-mrak
Bili u ped.u utor., poslala nas da vadimo bris nosa i ždrijela.Kaže-laringitis.Sutra su nam nalazi otovi, ali ja vise poludi.Jos se zali na neku malu ranicu na gornjem nepcu.uffffffffffffffffffffff
I da, imamo sve zube i 3 god. i 4 mjeseca
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma