ma nije nikome od pomoći.
prije bih rekao da je utješno.
donekle.
http://www.javno.com/hr-zivot/rodila...e-smrti_133594
ma nije nikome od pomoći.
prije bih rekao da je utješno.
donekle.
http://www.javno.com/hr-zivot/rodila...e-smrti_133594
moram priznati da je UTJEŠNO!!!Andro-gen prvotno napisa
Isuse, ne znam što da kažem, mama izgleda jako sretno i ostvarila je svoju želju. Ovo je do nedavno bila znanstvena fantastika, a sada te uviđamo pravu moć potpomognute oplodnje, pa kome pravo, kome krivo... Kako god bilo, još jedna obitelj je postala sretnija.![]()
Baš lijepa vijest.![]()
Ali ovo nije istina:
Znam da je još pred nekoliko godina jedna Amerikanka napravila to isto.Inače, Lisa Roberts prva je udovica koja je zatrudnjela putem umjetne oplodnje i rodila nakon muževe smrti.![]()
i ja kažem super![]()
to se zove vječna ljubav!
vjeruj u ljubav jer ljubav je sve
vjeruj u ljubav ne živi bez nje,
vjeruj u ljubav i sačuvaj nju,
vjeruj u ljubav u dobru i zlu
Predivno, a curica je preslatka.![]()
stvarno je i žalosno i dirljivo.Hvala Bogu pa im je dao još jedno dijete.Tragično bi bilo da je jadna potrošila sve plivače bez pozitivnog ishoda.
Meni je isto to lijepo nekako jos jedan dio njega i dalje zivi sada kroz 2 djeteta
meni to nije normalno
Hvala bogu da je medicina na tom stupnju da nam svima omogućava da ostvarimo svoje želje. Malo je onako, čudno, ali mi smo konzervativno društvo, pa nam je sve čudno, a kad netko dobije donirani organ sve ok. Pa, valjda će nam i ovakve vijesti prestati biti too much.
Njihova-njezina želja, a da pri tome nisu nikoga oštetili.
![]()
za mene je to ok![]()
predivno rečenoSnjeska prvotno napisa
![]()
Da, moralna dilema kojom se valjda i naši političari opterećuju kad ne dozvoljavaju neudanim ženama oplodnju sa spermom donora.
Svi smo i za to da žena ima pravo izbora e, sad, gdje su granice izbora? I tko će ih postaviti? Tko zna, možda će ta žena kroz pričanje o ocu djetetu stvoriti bolju sliku o njemu nego što neki "živi" očevi uspiju ostaviti traga u djetetovu životu. A tko je pozvan da sudi...?...
moram potpisatiZO prvotno napisa
Meni je to too much (i neće mi nikada prestati biti, ni za sto godina) i mislim da se čovjek ovdje malo previše poigrao Boga. Nije na mjestu djetetu svjesno uskratiti oca.ZAUZETA prvotno napisa
A ona će sasvim sigurno uspjeti stvoriti bolju sliku o njemu nego što su mnogi živi očevi, sve zavisi o tome koga uzimamo za primjer, a primjera ima svakakvih![]()
Nije pravedno da dijete nema jednog/oba roditelja. To ništa ne može nadoknaditi.
... ali mu je time podarila životDijana prvotno napisa
![]()
Mislim da su oni razgovarali o tome prije njegove smrti.Ja mislim da bi napravila isto jer će mi suprug sigurno u skoroj budućnosti u Afganistan u misiju na 6 mjeseci.Definitivno bi napravila jednako jer to je ono što zajedno želimo-dijete.Dio nas.I to dijete koje se rodilo je dio duše njegovog oca.I uvijek će živiti u njemu.
Lucij@ , nebi htjela griješiti , čini mi se da ti nemaš problema sa začećem, (oprosti ako sam u krivu :/ ) , a mislim da smo mi sa "problemima" malo fleksibilnije po tom pitanju.
A što možeš, čovjek mora naći modus vivendi, i znam da i mi neke stvari uzimamo zdravo za gotovo, recimo , moja mama je živa i zdrava hvala bogu i ja sam svjesna da to ne cijenim kao netko tko je izgubio roditelja.
Već sam negdje napisala da roditelj nije onaj tko te je napravio nego tko te je odgojio pa zato mogućnosti ima...![]()
Pčelica2009 lijepo si to rekla dio duše, slažem se![]()
@ lucija - danas ionako previse djece zivi u jednoroditeljskim obiteljima (razvoda radi) pa mi tvoj argument i nije bas naj. ali shvacam odbojnost tebe kao osobe koja nema problema sa zacecem. ja bih sve dala i napravila da poljubim bebu koja je dio mene i mog muza. ali to su neki osjecaji koje ti srecom ne poznajes![]()
Pinky, a kakav je ovo argument? Ima puno djece u jednoroditeljskim obiteljima pa može još jedno. :/ Mišljenja sam da je vrlo glupo, neodgovorno i sebično svjesno ići na to, postati samohrani roditelj. Gledate svoju, roditeljsku stranu priče, a ne djetetovu.@ lucija - danas ionako previse djece zivi u jednoroditeljskim obiteljima (razvoda radi) pa mi tvoj argument i nije bas naj
Nadam se da ti ne poznaješ osjećaje življenja u jednoroditeljskoj obitelji, čak i tada kada je živući roditelj najbolji na svijetu![]()