-
Evo, da i ja dam podršku curama za zasebnost ove teme, zbog svoje specifičnosti.
Ja to gledam iz ove perspektive, sve ove zasebno zakačene klinike (SD, VV, Vinogradska) su državne klinike, a nisu tako tretirane, već su svaka posebno otvorene, zbog specifičnosti rada u klinikama i lakšeg snalaženja i pronalaženja informacija medju njima.
Na temi 'Privatne poliklinike' raspravlja se 99% o MPO koji se odvija iz razloga problema sa lošim spermiogramom, PCOS-om i sl, dok je Prag jedna sasvim zasebna tema koja obrađuje puno kompleksniju situaciju i cure si mogu biti puno bolja podrška jedino ako su zajedno na jednoj temi, nego da traže jedna drugu i odgovore na svoja pitanja po razbacanim postovima koji nemaju nikakve veze sa njihovim problemima već su većinom vezani uz druge probleme. Dok one odu i vrate se iz Praga, tema Privatne poliklinike se već zaključa i ostaje im jedino da traže u arhivi i gube vrijeme na listanje foruma, za što, čisto sumnjam da bi neko imao živaca i vremena.
Tema Prag bi se eventualno mogla spojiti sa ostalim klinikama (bilo državnim ili privatnim) koje se bave donacijama i sl.
A uz ovoliko tema koliko ima otvorenih na ovom forumu, mislim da jedna ovakva ne bi smjela predstavljati neki veliki problem. Ako već postoji manjak prostora, moj prijedlog je da se obrišu teme od prije tri ili više godina koje više nisu aktualne.
Ispričavam se moderatorima, ovo nema veze s temom, brišite ako treba, ali jednostavno, već duže vrijeme pratim nastojanja da ova tema ostane zasebna i nisam mogla ne reagirati i dati svoju podršku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma