U jeku krizmi imam i dvojbu vezano uz temu, u stvari sam tužna , bijesna i ne znam što bih rekla

Imam jedno posebno dijete za koje tražim drugačije oblike školovanja, uglavnom, vjerojatno neće moći pohađati školski vjeronauk ( nije sad bitno zašto).U crkvi mi je župnik rekao da onda neće moći ići na krizmu.

Imam podijeljene osjećaje, u djetinjstvu sam išla na vjeronauk kad se to gadno barnilo, često bila ismijavana za Božić i Uskrs (tipa -jel su to fini kolači doma), ali sam naučila tamo da je bitan sadržaj , a ne forma -ili sam barem mislila da me tome tamo uče

U nedjelju idemo u crkvu zato što želimo ići ( ponekad i ne želimo),i to svećenik jako dobro zna, odgajam djecu po sistemu ljubi sebe i bližnjeg svoga

imam gadan problem s djetetom i kad mu hoću i mogu pomoći ispostavi se da neće moći na krizmu-a moći će oni koji su krajnje nekulturni i katastrofalno ometaju nastavu istog

što se tiče daljeg odgoja u duhu vjere i postulata katoličanstva moj odgoj će ostati isti bez obzira išao on na sto vjeronauka ili ni na jedan, pa ako netko zna gdje mogu dijete krizmati bez obaveznog vjeronauka -molim ovdje i na pp

eto
baš sam jadna