Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: pidjamica- da li je prerano?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno pidjamica- da li je prerano?

u cemu stavljate spavati bebe?moja cura ima 6,5 mjeseci i stavljala sam je spavati u stopalicama i bodiju dugih rukava ili bodiju kratkih + majica..mislim da joj je zadnjih dana prevruce jer se uznoji i mislila sam joj obuci pidjamicu kratkih rukava i kratkih nogavica..da li je za to prerano?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa ako spava pokrivena (u sto sumnjam) onda je OK...Luka spava nepokriven....u bodiju dugih rukava i donjem dijelu pidzame.

BTW Sta cu ja u ovoj grupi?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Po meni ne može biti niti prerano, niti prekasno, vodi se prema tome koliko je bebi vruče i što joj odgovara.

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Po meni ne može biti niti prerano, niti prekasno, vodi se prema tome koliko je bebi vruče i što joj odgovara.
    X
    upoznala si moje nedonošće...
    e on je od trenutka kad je došao kući preferirao spavati u što manje robe, po mogućnosti samo u peleni. ja bih ga po vrućinama tako i stavljala spavati i pokrila tankom pamučnom dekicom.
    u svakom slučaju bolje nego da se uznoji i otkrije, tek tada se može razboliti...

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Re: pidjamica- da li je prerano?

Citiraj lore prvotno napisa
    u cemu stavljate spavati bebe?moja cura ima 6,5 mjeseci i stavljala sam je spavati u stopalicama i bodiju dugih rukava ili bodiju kratkih + majica..mislim da joj je zadnjih dana prevruce jer se uznoji i mislila sam joj obuci pidjamicu kratkih rukava i kratkih nogavica..da li je za to prerano?
    Moja curka još spava u dugome i u zimskoj vreći :/ . Jedino sam ju oslobodila čarapa
    A s čime ju pokrivaš? Da li se otkriva? Ako ju ne pokrivaš preko ruku, možda bi joj pred jutro moglo biti hladno u kratkim rukavima.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

spava pokrivena dekicom..sad u zadnja dva dana pokivam debljom kackanom ali joj je i to previse cini mi se..nis, najbolje da probam varijante..malo mi je koma da se preznojava i onda se taj znoj na njos susi..
    u vreci je spavala prije ali joj je u njoj jako prevruce..a ne otkriva se bas..jedino sto su joj rukice izvan deke..jel to problem ako je u kratkim rukavima?

khaa, definitivno moramo u neku setnjicu ovih dana obecajem da se javim cim sredim krstitke pa idemo u djir ako vi vec ne hodate

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

proslo ljeto je moja F, stara dav mjeseca znala spavati samo u pelenici, svako pokrivalo bi zbacila sa sebe. Treba se samo voditi s djetetom.

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

lore, dogovoreno.
    i da, hodamo, ali se naprosto obožavamo vozit u kolicima, pitam se zašto

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja cura, 5,5 mj, spava samnom, u bodiju dugih rukava.
    Ovih dana kad je vise bilo vruce, spavala je u bodiju kratkih rukava. Nogice gole. Pokrivamo se skupa sa dekom,samo do prsa.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ian je u pidjamicama od 2. mjeseca, ili čak prije, ne sjećam se točno, ali bilo je toplo pa je često spavao samo u peleni i laganoj majici.

Ionako se stisne uz mene pa mu je toplo.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moja L. ( za malo tri mjeseca!) spava s nama u krevetu. Ona se poprilično rita i baca sve sa sebe pa joj zato oblačim laganiji bodi dugih rukava i tanke hlačice sa stopalicama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •