Moja curka ce za par dana imati 6,5 mjeseci.Ono sto me malo brine je da se do sada okrenula s trbuha na leda par puta obratno isto tako.Dok je gola kod presvlacenja non stop se rotira ljevo desno ali samo na bok,dize nozice stalno i pokusava ih staviti u usta.
Kad je obucena,a gledam da je to uvjek komotno da ju nista ne steze,kao da nije zainteresirana za okretanje,a nozice dize ali ne tako dok je gola.
Ona bi samo sjedila i sjedila,do sada vec poprilicno dugo zna sjediti bez oslonca,naravno uz nasu prisutnost.
A kad ju stavim na trbuh,dosta cesto se dize na rukice gore,ali nekad zna i dosta cesto zabaciti rucice odostraga i dici nozice i kao da pliva.Tada se zna na ravnoj podlozi i tako okrenuti u smjeru kazaljke na satu.
Neznam dal bebe moraju pod nuzno savladati okretanje ili neke to jednostavno preskoce ili se jednostavno ne okrecu tako cesto kao druge bebe!
Neznam da li bi trbala biti zabrinuta,nedavno smo bili kod pedijatrice i bilo je sve u redu,kad sam joj spomenula da se tek sada pocela okretati nije djelovala previse zabrinuto.
Inace njezin tata je kasno prohodao i progovorio,bio je jako mirna beba a tako je i danas,njemu se jednostavno nikud ne zuri,u njemu nema neke poletnosti,ako me razumjete!
Da pricekam jos malo s curicom,da joj dam vremena mozda savlada vjestinu okretanja ili da ju pustim?
Sve druge vjestine je normalno do sada savladala osim tog okretanja.
Sta vi mislite?