Citiraj Death-of-Art prvotno napisa
pa kakvih informacija bih trebala imati
pa ja bi rekla da bi trebala imati puno, puno, puno informacija da bi se odlucila na porod kod kuce i to neasistirani i da se trenutno bavis po mom misljenju banalnim pitanjima.

ovakvo tvoje pitanje samo namece osjecaj/pretpostavku da nemas dovoljno informacija (niti iskustva) da bi se odlucila roditi kod kuce, akamoli sama.

to je velika, ozbiljna stvar u kojoj ne sudjelujes samo ti i ostvarujes svoje zelje, vec je u pitanju zivot tvoga djeteta, i mislim da bi i komentar na tvoja razmisljanja koji se i ne slaze sa tvojim razmisljanjima, mogla uzeti kao dobronamjeran jer sam sigurna da takav i jest. uostalom ovo je otvoreni forum koji citaju tisuce ljudi, a ne privatna rasprava pa da ikoga smatras frustriranim podbadalom

svakako dobro promisli o tome sto te ceka i dobro se raspitaj, o tome nije dovoljno prouciti samo par web stranica i ovaj i jos par topica, procitati po koju knjigu i misliti da znas sto te ceka.

porod je vrlo slozen dogadjaj ma koliko ga se jednostavnim i banalnim pokusalo prikazati

sretno!

i ne nisam frustrirana, samo dobronamjerno zabrinuta za tebe i tvoje dijete