Felix prvotno napisa
tiwi, tko zna kako bi izgledao tvoj prvi porod (i posljedicno, i drugi), da nisi dobila onaj divljacki drip koji je uzrokovao probleme. koliko se sjecam, sama si rekla da je do dripa porod isao lijepo i normalno.
ono sto se nakon toga desilo je tipicna kaskada intervencija, a sto bi bilo da ti nisu uvalili drip nikad necemo znati.
zao mi je sto mislis da nisi bila u stanju roditi drugacije - jer nisi zeznula ti, nego sustav.
Naravno da ne možemo znati što bi bilo kad bi bilo.
To što je sve do dripa išlo super, nije nikakva garancija da bi porod tako i završio.
Uostalom, ovaj drugi porod mi je pokazao ili dokazao, da jednostavno te velike bebe ne mogu proći kroz moju zdjelicu. To je na žalost tako. Na žalost također, to nisam mogla nikako znati, pretpostaviti niti osjetiti.
No na sreću ja sam sa svojim porodima na čisto, sretna što smo tu i što je sve dobro prošlo.
Ne mislim da sam zeznula, ako je netko zeznuo, zeznula je priroda - u konačnici
I ono što mene uplaši kad pomislim da sam možda pokušala roditi doma- tko zna kako bi bilo s Hitnom i jel bi stigli do rodilišta. Meni je TO najveći horor u svakoj od priča o mogućem pogotovo neasistiranom porodu doma.