-
Osoblje foruma
piplica, pretpostavljam vece nego inace jer ti je trece dijete.
vertex, ja sam izuzetno zadovoljna sto mi je ona dosla na izgon, jer kasnije, kad sam slusala neka od iskustava cura kojima je dosla ranije, sam skuzila da ponekad ima neke za mene diskutabilne metode asistencije.
naravno, mislim da mi je zakasnila bas zato jer je porod isao brzo i lako. da je bilo komplikacija, pretpostavljam da bi porod trajao (puno) duze u kojem slucaju bi ona stigla na vrijeme i mogla obaviti svoj posao.
ja sam bila apsolutno uvjerena da cu ja roditi bez pol frke, a ona mi je ustvari trebala zato da mi pregleda posteljicu--posto nisam nikad u zivotu vidla kako posteljica izgleda. mozda je glupo, ali opcija da bi nesto poslo krivo na porodu ili da s bebom mozda nesto ne bi bilo u redu mi jednostavno nije bila na pameti (ne u smislu da sam glupa i da ne znam da postoji mogucnost komplikacija, nego u smislu da sam bila 99,99% sigurna da se nece dogoditi meni).
iako moram priznati da iduci put ne bi radala u takvom aranzmanu. porod koji sam imala i odabrala je jednostavno bio mozda i malo nesmotreno silno zeljen radi trauma sa prvog poroda i moje odlucnosti da si tako nesto vise necu dozvoliti. obzirom da poznam sebe i svoju "spremnost" na konflikt, pogotovo u takvom stanju i tim trenucima, porod kakav sam imala je jednostavno bio jedina opcija za mene.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma