marta prvotno napisa
mim prvotno napisa
marta prvotno napisa
Takodjer, clanice udruge nisu jednine zene u Hrvata kojima padne napamet kucni porod i primalja iz Austrije, sto znaci da forum nije jedini izvor informacija o kucnom porodu.
Pa je to opravdanje da se dozvoljava širenje podataka o ilegalnim radnjama putem Rodinog foruma?
Ne znam kakvo si to opravdanje iscitala iz mog posta.
Hipotetički slučaj: neka žena odluči roditi kod kuće, nađe podatke na Rodinom forumu, stupi u kontakt s curama, dobije podatke kako i gdje "naručiti" primalju. Nešto u porodu krene krivo. Ojađeni otac (dok se majka oporavlja od proživljenog užasa i smrti bebe) krene "istjerivati pravdu". Udruga npr. u tom slučaju jednostavno može reći: "Pa, podatke je mogla naći i drugdje, nismo mi krivi. " Kažem, hipotetički slučaj, ali u stvarnosti se može dogoditi. Eto, na to sam mislila.
Mislim da svrha ove teme nije rad udruge nego generalno rasprava o radjanju kod kuce.
A takva rasprava nije ni potrebna jer je asistirani porod kod kuće zabranjen osim u hitnim slučajevima koji na forumu nisu opisani.
Evo sad nekih 200 ljudi cita forum. Meni se to ne cini neka brojka...
Za gore navedeni hipotetički slučaj ne treba 200 ljudi. Dovoljna je samo jedna majka.