Citiraj anchie76 prvotno napisa
Da li je netko procitao pravila ovog foruma? Vidim da i nije bas

Nismo odgovorni za štetu koju naši korisnici ili treće osobe eventualno pretrpe zbog pogrešnog tumačenja sadržaja objavljenih na našem forumu. Ne odgovaramo niti za bilo kakvu drugu štetu koju naši korisnici ili treće osobe eventualno pretrpe uslijed objavljivanja bilo kojih sadržaja na našim stranicama, uslijed korištenja našeg foruma, uslijed eventualne nedostupnosti našeg foruma, uslijed korištenja linkova s našeg foruma, uslijed naše intervencije u objavljene sadržaje, i sl., a posebice ne za štetu koju na bilo koji način bilo kome uzrokuju naši korisnici ili treće osobe vezano uz korištenje ili sadržaj objavljen na našem forumu.
Kako se sad tvrdi da pravila i disclaimeri kako sve što pročitamo čitamo na svoju odgovornost i da udruga ne snosi nikakvu odgovorost - vrijede? :?

A kad su se zabranjivale humanitarne akcije i skupljanje sredstava (tko se sjeća ronin i njezine štićenice?) onda je Gost 1, čini mi se, jako lijepo objasnila kako unatoč disclaimeru i objavljenim pravilima Udruga snosi pravnu odgovornost za ono što je na njezinim/forumskim stranicama.
Šteta što ne mogu naći tu temu, valjda je nestala skupa sa KSO.

Shodno tome, tada je zabranjeno skupljanje novca za potrebite, preporuke stranica za skidanje dječjih pjesmica i davanje savjeta kako zaobići zakon i priskrbiti si bolju naknadu. Kvragu, čak i skupljanje zahvalnica za jednu sestru se mora prebaciti na mailing listu.
I to je ok.

Ali nije zabranjeno poticanje, podržavanje i pružanje logističke podrške za (trenutno) ilegalne radnje kao što je asistirani kućni porod.

Dajte se pliz dogovorite snosi li udruga odgovornost za stvari objavljene na forumu ili ne.

Ako ne snosi, imam ja par linkova na rapidshare.