Bila sam vrlo jasna i u tome kakve su moje želje i stavovi što se tiče poroda u bolnici (samo ne znam je li mi i taj post moderiran zajedno s ostalima). Itekako sam za promjene, i sama sam se za njih zalagala pred puno godina savjetujući prijateljice kako u rodilištu dobiti ono što želiš i kako postupiti ukoliko netko smatra da za nas želi nešto drugačije. No čini mi se da su ti pitanja retorička i provokativna pa ne bih dalje na njih odgovarala.VedranaV prvotno napisa
Upravo tako: bez dripa, epiziotomije, pokidanja vodenjaka, nalijeganja na trbuh, Dolantina...a da nisam sama zvala primalju rodila bih i neasistiranoali Mim je preko nekoliko puta ponovila da je rodila u bolnici pred 9 godina bez ikakvih intervencija od strane liječnika.. Osim kaj se događaj zbio pred 12, a ne 9 godina
. I sve to sam dobila samo i isključivo zato jer sam osoblje zamolila da to izbjegnemo ako je ikako moguće. Pristala sam na brijanje i klistir jer sam to sama željela. I sve moje želje su ispoštovane, ali sam prije toga potpisala The izjavu i dala im time povjerenje koje mi je na porodu bilo uzvraćeno od strane medicinskog osoblja. Dobila sam što sam željela, a osjećala sam se u isto vrijeme potpuno sigurno i opušteno. Sve se to može i u bolnici i ne vidim razloga da se Udruga prvo ne pobrine za rodilje koje rađaju u rodilištu (a one ipak čine većinu) te pomogne svima da im porod ostane u ovakvom sjećaju u kakvom je ostao meni.
Btw, da i ja potpišem pristupnicu pa da konačno nastupi smak Svijeta ????![]()