procitano...jako lijepa prica..ali ne omogucena svima.....nazalost....

da je bila neka zena za muzem koji nije lijecnik sta bi taj muz napravio kad bi vidio ruku na celu?
u ovoj prici se ne radi o potpuno neasistiranom porodu jer su oboje medicinske struke ako sam dobro skuzila po naslovu

ja nisam protiv poroda kod kuce...ali ipak ne bih to nikad napravila....
no, ipak mislim da u hrvatskoj ni najmanje nisu na razini sigurni porodi kod kuce....nema primalja, jos ako si dosta udaljen od bolnice.....vjerujem da uvijek postoje rizici koji bi se u bolnici mogli izbjeci...a i obrnuto...u bolnici se pojavljuju rizici koji bi se izbjegli da puste rodilju na miru
po meni najidealnije bi bilo da se konacno taj sustav u bolnicama izmijeni!!
a za one koje svejedno zele roditi doma se nadam da ce se dovosti na europski nivo tako da nece biti pod rizikom da su primalje na granicama, vec da su u svojoj udruzi tek nekoliko km(da me se ne shvati krivo za mene je i 50...100 km nekoliko..... )od rodiljine kuce

a jos idealnije za one koje se ne usude doma, a ne zele u bolnicu bi bile kuce kao M.F. ja sam jednostavno odusevljena takvom kucom.(da zelim roditi prirodno to bi jednostavno bio moj izbor)....i zamisljam takve po obalama hrvatske pokraj mora u selcima di nema turizma