mi smo otišli predati papire i usput porazgovarati s ravnateljicom. ona je rekla da će nas primiti ukoliko se ne popune mjesta s djecom i kvarta, tek ako ostane mjesta mogu primiti nekog ko nije iz kvarta. kaže da se inače roditelji jako žale, pišu milijun žalbi i da su dobili naredbu da prvu upišu one iz kvarta, pa ako ostane mjesta (vrlo vjerojatno ) mogu primiti i drugu djecu.

ja sam ostala :shock:

To uopće nije fer. bilo bi fer jedino kad bi svi vrtići bili isti, imali iste programe, radno vrijeme, kad bi svi roditelji radili blizu vrtića pa da mogu doći po dijete na vrijeme, itd. itd....

Meni vrtić u mom kvartu nije opcija, a ovaj je u kvartu do (10min pješke od doma) a upast ću...valjda nikad

ravnateljica mi je rekla da se oni konzultiraju s drugim vrtićima, u smislu da ako dobiju prijavu iz nekog drugog kvarta, kontaktiraju vrtić iz tog kvarta i provjere jesu li i tamo predani papiri. onda se dogovaraju...najvjerojatnije nećete upasti u oba (ako uopće upadnete negdje). e sad, vjerujem da to ne rade svi vrtići (ali znam da 'naš' radi :/ )